Christina Dahlblom är ny Professor of Practice
|
29.10.2020
Christina Dahlblom har utsetts till Professor of Practice vid institutionen för företagsledning och organisation från och med den 3 november 2020. Dahlblom vill bidra till att skapa ännu tätare nätverk och dialog mellan Hanken och näringslivet, för att hjälpa Hanken utveckla samarbete, forskning och undervisning som ger mervärde för både Hanken, företag och samhället.
Niclas Meyer och Björn Wahlroos undervisar i Principles of Wealth Management
|
28.10.2020
Björn Wahlroos är en av huvudutbildarna i den öppna webbaserade MOOC-kursen Principles of Wealth Management som körde igång 26.10.2020. Wahlroos har gjort en framgångsrik karriär inom finansbranschen och han har varit både professor och styrelseordförande vid Hanken.
HERoS research project
|
23.10.2020
Reserestriktioner är en av de mest effektiva metoderna för att stävja spridningen av coronaviruset. Samtidigt har resestoppet orsakat allvarliga problem för transporten av medicinsk utrustning. Det här visar färska resultat från ett forskningsprojekt som leds av Hanken.
After Class-podden med Jesper och Dennis
|
21.10.2020
After Class med Jesper & Dennis heter en rykande färsk podd av Jesper Haga och Dennis Sundvik som undervisar i finansiell ekonomi respektive redovisning. Distansundervisningen och coronasituationen gjorde att både Jesper och Dennis kände att det fanns utrymme för en podd.