Direktörens hälsning

Hanken Centre for Accounting, Finance and Governance

Välkomna!

Hankens AFG Center strävar till att hitta lösningar till organisationers och samhällets problem inom praktisk redovisning, finansiering och handelsrätt genom att skapa ett forum för robust och teoretiskt omfattande forskning. Tanken är att vårt arbete skall vara relevant inom praktisk tillämpning för både beslutsfattare och forskare!

Därmed vill vi erbjuda och uppmuntra inte endast forskare inom redovisning, finansiering, bolagsstyrning och handelsrätt, utan även inom nationalekonomi, företagsledning och organisation att bidra till vår mission genom att samarbeta med publikationer och bidragsansökningar tillsammans med Hanken Centre for Accounting, Finance, Governance and Commercial. Vänligen kontakta oss för närmare detaljer.

Under dessa extraordinära omständigheter i samband med en viruspandemi, ekonomiska nedskärningar samt behovet att motverka klimatförändringen, är Impact Investing, investerare som finansierar entreprenörer – med målet att skapa samhällsvärde i nuläget och ekonomisk avkastning i ett senare skede – viktigare än någonsin.

På Hanken AFG Center använder vi alla våra resurser till att bidra med och hitta datadrivna lösningar för att minimera den ekonomiska nedgången. Samtidigt arbetar vi mot en mera kraftig och stabil hållbar ekonomi.

Tveka inte att ta kontakt och informera oss om hur vi kan bistå till din affärsverksamhet!

 

Picture of Prof. Dr. Othmar M Lehner, Director

Prof. Dr. Othmar M Lehner, Direktör

M: othmar.lehner@hanken.fi