Du når oss genom:

Vanliga frågor: cers@hanken.fi

P.O. Box 478
(Arkadiankatu 28)
FI-00101 Helsinki
Finland

Johanna Gummerus

CERS Direktör: johanna.gummerus@hanken.fi

CERS on Twitter: @CERS_Hanken
CERS on LinkedIn: CERS Hanken
 

Text CERS 25 on petrol bottom

CERS, Centret för tjänsteforskning vid Svenska Handelshögskolan, Hanken, är en av de ledande institutionerna inom forskning om tjänster och en av grundarna av den nordiska skolan inom marknadsföring.

studentlaget hair4you
|
13.05.2024
Studentlaget "Hair4you" från Hanken placerade sig i topp tre i den nordiska finalen i kosmetikföretaget L'Oréals internationella marknadsföringstävling Brandstorm 2024.
Paneldeltagare på FII-evenemang
|
26.04.2024
Enligt Finnish Innovation Index (FII) är BeyondMeat, MeEat och Oatly de mest innovativa företagen i Finland 2024. Den årliga FII-studien, som genomförs av Svenska handelshögskolan (Hanken), rangordnar de mest innovativa företagen och deras respektive branscher enligt finska konsumenters syn på saken.
Pengar
|
10.04.2024
Vad motiverar människor till att betala sin skatt? Och vilka faktorer avgör om man fördömer skattefusk eller ej? Ny forskning avslöjar den komplexa moralpsykologin bakom varför människor betalar skatter eller undviker dem och ger insikter i hur digital finansiell teknik kan påverka vårt etiska beslutsfattande.
Research Sneak Peek
|
27.03.2024
"Research Sneak Peek" är ett koncept som vi på CERS utvecklade mot slutet av förra året, 2023, där vi ber våra forskare att tömma lådorna och visa vad de för närvarande arbetar med.