Internationella alumndagen

Internationella alumndagen ordnas årligen på olika ställen i världen.

Varmt bemötande på internationella alumndagen i Bryssel i oktober 2023

Den årliga internationella alumndagen som gick av stapeln i Bryssel på Helsinki EU-office, var en stor succé. Detta var den femtonde alumndagen utomlands och den andra i Bryssel. Deltagarna fick höra om vad som är på gång på Hanken, en hälsning från Helsinki EU-office, samt talarna från Hanken, Hanna Silvola, Mikael Laakso och Kaisa Penttilä som delade med sig det senaste inom deras forskningsområden. Kvällen avslutades med cocktail och nätverkande. 

Tack till alla som deltog!

Alumner på internationella alumndagen i Bryssel 2023

Länk till bildgalleriet Opens in new window

Strategier för en hållbar framtid på internationella alumndagen i Stockholm i oktober 2022

Hankens fjortonde alumnträff utomlands hade temat strategier för en hållbar framtid. Träffen ordnades i Stockholm, nu för sjunde gången. På alumndagen deltog kring 80 alumner från både Sverige och Finland. Dagens huvudtalare var Anders Hansen, överläkare i psykiatri. Hansen berättade om den senaste vetenskapen kring hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa.

Övriga talare på träffen var Johan Wedin, COO på MoveByBike, Wava Bodin, Founder & CEO på Fundrella, Emilia Vähämaa, Wärtsilä biträdande professor på Hanken, Harry Elonen, Senior Brand Manager på Minecraft och Annika Sucksdorff, Nordic Director of Original series på Netflix. Moderator var för diskussion var Christina Dahlblom, Professor of Practice på Hanken och programledaren Camilla Wardi, chef för näringslivsrelationer och samverkan på Hanken.

Dagen ägde rum på Finlandshuset och avslutades med en stämningsfull middag på Wärdshuset Ulla Winbladh. 

Alumner träffades i Stockholm 12.10.2022

Länk till bildgalleriet

Alumner träffades i Stockholm i maj 2019

Artificiell intelligens i företagets tillväxtagenda, kreativitet i kaos och kreativt ledarskap var teman när Emma Storbacka, Jacob Dalborg och Christopher Thölix intog scenen under Hankens internationella alumndag i Stockholm den 17 maj.

Många alumner deltog i Hankens internationella alumndag i maj.jpg

Läs mera om alumndagen i Stockholm här Opens in new window .

Alumndagen i London 2018

Konsumentinnovationer, nya sätt att flytta pengar, artificiell intelligens och de utmaningar som brexit för med sig för Bank of England fick deltagarna i Hankens internationella alumndag i London höra mer om under en fredag eftermiddag i mitten av maj.

_25i1090.jpg

Läs mera om alumndagen i Hankentidningen 3/2018

Alumndagen i Stockholm 2017

I maj 2017 ordnades internationella alumndagen i Stockholm på Finlands ambassad med rekordantal alumner som deltog.

iad_stockholm_2017.png

Under dagen fick alumner höra professor Michael Dahlen tala om att ”Pengar är så yestermillenium”. I programmet hörde även inlägg om tjänstestrategi och Customer Asset Management. Eftermiddagen avrundades med två Stockholmsalumner som berättade om sin karriär. Kvällen fortsatt med middag på Villa Källhagen i härlig sommarvärme.

Läs mera om alumndagen i Hankentidningen 3/2017

 

Om du vill ta del av planering av nästa internationella alumndag, kontakta oss gärna på alumni@hanken.fi!