Svenska handelshögskolan är en ledande högskola med 110 års erfarenhet av forskning och utbildning inom ekonomi. Hanken har de tre mest ansedda internationella ackrediteringarna EQUIS, AACSB och AMBA, vilket endast en procent av världens handelshögskolor har uppnått.

Nyheter

Hankenstudenter utanför huvudingången
|
02.10.2023
Enligt den senaste enkäten bland utexaminerade alumner från Svenska handelshögskolan (Hanken) klarar sig de forna Hankenstudenterna väldigt bra på arbetsmarknaden och är nöjda över både sina studier och sin karriärutveckling.
flaggorna.jpg
|
02.10.2023
Svenska handelshögskolan (Hanken) får 5 miljoner SEK från Erling-Perssons stiftelse för att bredda utbildningen av ekonomer så att de genom forskning och utveckling ska kunna ha en starkare roll gällande tillväxt i etablerade företag.
Barn framför en damm
|
27.09.2023
Hankens projekt Österbottens turismvägkarta 2030 tittar på hur FN:s mål för hållbar utveckling, Agenda 2030, kan tillämpas på en regional turismstrategi.
Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel
|
21.09.2023
Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel besökte Svenska handelshögskolan (Hanken) torsdagen 21.9. På programmet stod en rundtur i Hankens byggnad i Helsingfors och en gemensam lunch med Hankenstudenterna.