Hanken Svenska handelshögskolan är en ledande högskola med 110 års erfarenhet av utbildning och forskning inom ekonomi. Hanken har tre internationella ackrediteringar, vilket endast 1 procent av världens handelshögskolor har uppnått. Vi är också stolta över att erbjuda en av de mest internationella utbildningarna i landet.

iStock-photo: books and computer (new description)
Hanken värd för JAAF-konferensen
Journal of Accounting, Auditing and Finance (JAAF)-konferensen äger rum den 15–18 juni 2020. Konferensen samlar akademiker från hela världen för att diskutera forskning om olika ämnen inom redovisning, revision och finansiell ekonomi.
Nyheter
Camilla Wardi och Karen Spens intill ALfred Bomans målning utan titel (2014)..jpg
|
17.02.2020
Rektor Karen Spens har blivit invald i styrelsen för ackrediteringsorganisationen AACSB. AACSB-ackrediteringen representerar en av de högsta utmärkelserna för handelshögskolor.
Hanken byggnaden utifrån med flaggor
|
14.02.2020
Ett standardiserat och öppet ESG-dataregister behövs för att utveckla hållbara investeringar, som enbart på EU-nivå är 260 miljarder euro årligen.
Estlands president Kersti Kaljulaid står på scenen i festsalen med sin doktorshatt och sitt diplom.
|
13.02.2020
Under Hankens partnerstämma den 6 februari tog Estlands president Kersti Kaljulaid emot sin doktorshatt. Hon promoverades för sitt arbete för digitalisering.
Karen Spens i Hankens korridor.
|
07.02.2020
Svenska handelshögskolans styrelse har den 7 februari 2019 omvalt professor Karen Spens till högskolans rektor för en treårsperiod som sträcker sig till sommaren 2023.