Svenska handelshögskolan är en ledande högskola med 110 års erfarenhet av forskning och utbildning inom ekonomi. Hanken har de tre mest ansedda internationella ackrediteringarna EQUIS, AACSB och AMBA, vilket endast en procent av världens handelshögskolor har uppnått. Vi är också stolta över att erbjuda en av de mest internationella utbildningarna i landet.

Nyheter
Glada studenter i halare vid Hanken
|
05.07.2022
Resultatet från ekonomernas gemensamma urvalsprov i juni har nu publicerats för Hankens kandidatutbildning i Helsingfors och Vasa.  
Hanken flaggor mot sommarhimmel
|
01.07.2022
Medelinsamlingskampanjen Räkna med Hanken vid Svenska handelshögskolan avslutades den 30 juni 2022 och fick stöd av 691 privatpersoner, företag och stiftelser som tillsammans donerade 6,6 miljoner euro. De insamlade medlen matchas av staten och stärker Hankens grundkapital.
Människa vid en dator inomhus, solnedång syns i fönstret
|
30.06.2022
Desinformation på sociala medier är mer komplicerat än bara fakta kontra lögn eller falska nyheter. En ny studie vid Svenska handelshögskolan visar att spridningen av desinformation också är ett engagemangsprojekt som uppmuntrar konsumenter att delta i ett kulturkrig.
CERS blog flat earth
|
29.06.2022
CERS bloggen: Carlos Diaz Ruiz undersöker desinformationsstrategierna för Flat Earth ekokammaren på YouTube.