Nyheter

Två män och en kvinna står i en grupp och diskuterar utanför OP Nylands kontor
|
15.05.2024
OP Nyland är den nyaste medlemmen i Hankens partnerprogram. – På Hanken studerar framtidens toppexperter och vi vill vara närvarande för att öka kännedomen om finansbranschen, säger HR-chef Jani Mikanmaa.
Olika nationaliteters flaggor vajar i vinden mot en klarblå himmel.
|
30.04.2024
Studierna vid Hanken är internationella på många sätt, inte minst tack vare det unika obligatoriska utbytet för alla studenter på kandidatnivå. Möt fyra studenter som är på utbyte på olika håll i världen under vårterminen 2024.
Paneldeltagare på FII-evenemang
|
26.04.2024
Enligt Finnish Innovation Index (FII) är BeyondMeat, MeEat och Oatly de mest innovativa företagen i Finland 2024. Den årliga FII-studien, som genomförs av Svenska handelshögskolan (Hanken), rangordnar de mest innovativa företagen och deras respektive branscher enligt finska konsumenters syn på saken.
Pengar
|
10.04.2024
Vad motiverar människor till att betala sin skatt? Och vilka faktorer avgör om man fördömer skattefusk eller ej? Ny forskning avslöjar den komplexa moralpsykologin bakom varför människor betalar skatter eller undviker dem och ger insikter i hur digital finansiell teknik kan påverka vårt etiska beslutsfattande.