Hanken Svenska handelshögskolan är en ledande högskola med 110 års erfarenhet av utbildning och forskning inom ekonomi. Hanken har tre internationella ackrediteringar, vilket endast 1 procent av världens handelshögskolor har uppnått. Vi är också stolta över att erbjuda en av de mest internationella utbildningarna i landet.

Hankens huvudbyggnad med flaggorna i topp.
Information med anledning av coronaviruset
Hanken följer kontinuerligt läget med coronavirusepidemin. Här hittar du de senaste rekommendationerna och anvisningarna som Hanken har utfärdat för studenter, lärare m.m.
Nyheter
Doktorsdisputation på Hanken
|
27.03.2020
Har du hört en vän tala om en smarttelefonapp och tyckt att den låtit så bra, att du också måste ladda ner den? Kunder erfar smarttelefonappar på många olika sätt, och vissa kan vara överraskande för apputvecklare.
Hanken remote-kampanjen på sociala medier
|
17.03.2020
All personal och studenter på Hanken i Helsingfors och Vasa har övergått till distansarbete och studier f.o.m 13.03. Husen står tomma, men verksamheten försätter. Vi har nu lanserat kampanjen #hankenremote på Twitter och Instagram för att stöda varandra!
Simon Karlsson är årets Anders Wall-stipendiat 2020
|
10.03.2020
Årets Anders Wall-stipendium tilldelas hankeiten och entreprenören Simon Karlsson. Stipendiet på 125 000 SEK (cirka 12 200 EUR) är ett av de största stipendier som delas ut vid Hanken.
Flaggor utanför Hankens huvudbyggnad
|
06.03.2020
HUMLOG-institutet vid Hanken Svenska handelshögskolan leder forskningsprojektet Health Emergency Response in Interconnected Systems (HERoS), som kopplar till den rådande coronavirusepidemin. Projektet, som engagerar elva partners från sex olika länder, har beviljats Horizon 2020 finansiering för 2,8 miljoner euro över tre år.