Hanken Svenska handelshögskolan är en ledande högskola med 110 års erfarenhet av forskning och utbildning inom ekonomi. Hanken har de tre mest ansedda internationella ackrediteringarna EQUIS, AACSB och AMBA, vilket endast en procent av världens handelshögskolor har uppnått. Vi är också stolta över att erbjuda en av de mest internationella utbildningarna i landet.

Nyheter
Hankens flaggor
|
23.06.2021
Pandemiåret har varit exceptionellt på många sätt, men Hanken har klarat utmaningarna med den äran! Studietakten har i själva verket ökat och utexamineringen har hållits på samma goda nivå som under tidigare år. Dessutom har vi nyligen lyckats få fortsatt AMBA-ackreditering i fem år.
Exchange students
|
23.06.2021
Utbytesstudenterna som studerat på Hanken under våren ger än en gång toppbetyg för sin utbytesstudieperiod – det här trots att kurserna enbart ordnades på distans under våren. Det här framgår av enkäten som utförs efter varje termin bland Hankens utbytesstudenter.
Hankenstudenter på sommargård
|
23.06.2021
Hanken Svenska handelshögskolans årsberättelse 2020 finns nu tillgänglig elektroniskt via Hankens webbplats. Årsberättelsen erbjuder dig en översikt över höjdpunkterna i vår verksamhet under fjolåret.
Paul Viio
|
22.06.2021
När Paul Viio, Professor of Practice på Hanken sedan mitten av mars, för sex år sedan lärde hur man skapar onlinekurser i USA upplevde han att man var ljusår före på området där. På ett år har man dock tagit stormsteg också i Finland när det gäller att hoppa på digitaliseringen – till och med i den grad att det enligt Viio i vissa fall gått till överdrift.