Hanken Svenska handelshögskolan är en ledande högskola med 110 års erfarenhet av utbildning och forskning inom ekonomi. Hanken har tre internationella ackrediteringar, vilket endast 1 procent av världens handelshögskolor har uppnått. Vi är också stolta över att erbjuda en av de mest internationella utbildningarna i landet.

A group of students and teachers at Hanken

Sök nu till Hankens magisterprogram!

Ansökningstiden till Hankens engelskspråkiga magisterprogram är öppen 1.11.2019–15.01.2020. Utöver studierna skapar du dig nätverk i en dynamisk, mångkulturell och öppen miljö och får en internationellt erkänd examen som främjar din karriär.

Innovation och inklusion

Temat på årets Responsible Organising-konferens är ”Innovation och inklusion”. Tillsammans tar vi oss an några av vår tids största utmaningar: klimatkrisen, ojämlikhet, social utslagning och ohållbar konsumtion. Konferensen äger rum den 19 november i Helsingfors och programmet är på engelska. Kom med och förändra samhället med oss!
Shining light bulb with symbols related to development

Nyheter

Hankens flaggor
|
15.11.2019
Rektor Karen Spens har idag undertecknat ett avtal om att Hanken Svenska handelshögskolan blir delägare i Funidata Oy, som utvecklar Sisu-systemet för stöd för undervisning och studier.
En bild med texten Vastuullisuusraportointi.
|
14.11.2019
I år ordnades prisutdelningen för Finnish Sustainability Reporting Competition-tävlingen i ansvarsrapportering på Hanken. I tävlingen deltog ca 40 företag med sina ansvarsrapporter. Segrande i tävlingen var Stora Enso.
1501_hanken_bibliotek_020114_122_648px.jpg
|
12.11.2019
Den effekt regleringen har på kvantiteten och kvaliteten på företagsamhet i ett land beror på de informella samhällsreglerna i varje land. Sådana regler kan vara t.ex. en kutym att inte registrera företagsverksamhet, säger Ashkan Mohamadi i sin doktorsavhandling.
En man iklädd doktorshatt står med ryggen mot kameran framför ett konstverk.
|
11.11.2019
Den 25 oktober promoverades 47 doktorer och 10 hedersdoktorer under festliga omständigheter vid Hankens doktorspromotion. Bakom doktorshatten finns en diger utbildning. En doktorsexamen ger många färdigheter som man får användning för i arbetslivet.