Hanken Svenska handelshögskolan är en ledande högskola med 110 års erfarenhet av forskning och utbildning inom ekonomi. Hanken har de tre mest ansedda internationella ackrediteringarna EQUIS, AACSB och AMBA, vilket endast en procent av världens handelshögskolor har uppnått. Vi är också stolta över att erbjuda en av de mest internationella utbildningarna i landet.

Nyheter
Solnedgång
|
24.01.2022
Veronica Liljander var en produktiv och respekterad professor, forskare och kollega. Hon var mycket engagerad i undervisningsarbetet och handledde många studenter på både magister- och doktorsnivå.
Disputation doktorsavhandling
|
24.01.2022
Ny forskning visar på konsumtionsförändringar som sannolikt kommer att krävas i högkonsumerande samhällen för att hantera klimatkrisen.
Green plants growing and symbolising sustainable development
|
19.01.2022
År 2019 förband sig Hanken att bli koldioxidneutral senast år 2030. Som ett steg mot det målet har högskolan nu kompenserat för våra beräknade utsläpp från 2020.
Disputation doktorsavhandling
|
19.01.2022
Intressekonflikter som orsakas av ojämna informationsflöden hör till vardagen på många tillväxtföretag och börsnoterade företag, men många av problemen skulle kunna begränsas.