Hanken Svenska handelshögskolan är en ledande högskola med 110 års erfarenhet av utbildning och forskning inom ekonomi. Hanken har tre internationella ackrediteringar, vilket endast 1 procent av världens handelshögskolor har uppnått. Vi är också stolta över att erbjuda en av de mest internationella utbildningarna i landet.

Doktorspromotion Hanken
Sök till Hankens doktorsprogram
Hankens forskarskola erbjuder dig en internationellt erkänd doktorsexamen från en trippelackrediterad handelshögskola. Hanken skriver arbetsavtal med alla nyantagna doktorander.
Hanken värd för JAAF-konferensen
Journal of Accounting, Auditing and Finance (JAAF)-konferensen äger rum den 15–18 juni 2020. Inlämningsperioden för material till både föredrag och parallella sessioner pågår fram till den 31 januari.
iStock-photo: books and computer (new description)
Nyheter
Doktorshatt
|
28.01.2020
Estlands president Kersti Kaljulaid promoveras till hedersdoktor på Hanken Svenska handelshögskolan i en högtidlig ceremoni 6.2.2020. 
Eva Liljeblom, professor i finansiell ekonomi och Hankens tidigare rektor.
|
28.01.2020
Professorn i finansiell ekonomi, Hankens tidigare rektor Eva Liljeblom promoveras till hedersdoktor vid Uleåborgs universitet i maj.
flaggorna.jpg
|
22.01.2020
Resultaten av den första Positive Impact Rating-undersökningen offentliggjordes under Världsekonomiforumet i Davos 22.1.2020. Enligt Hanken Svenska handelshögskolans studenter är högskolan på god väg att uppnå en positiv samhällelig inverkan.
Doktorsdisputation på Hanken
|
21.01.2020
Som ett resultat av den omfattande harmoniseringen av upphovsrättslagstiftningen inom EU, spelar den Europeiska unionens domstol (CJEU) nuförtiden en viktig roll då man definierar omfattningen av det upphovsrättsliga skyddet för upphovsmän och rättsinnehavare.