UNIFIs Hållbarhet och Samhällsansvar Seminarium 2023

Unifi Sustainability and Responsibility Seminar 2023 text with a forest background
Välkommen till UNIFIs seminarium om hållbarhet och samhällsansvar 2023!

Datum: 7-8 november 2023  
Location: Svenska Handelshögskolan Hanken, Arkadiagatan 22, Helsingfors  
Format: Hybrid (På plats och utvalda sessioner online)   
Seminariet är kostnadsfritt, men lunchen är till självkostnadspris båda dagarna.*

Följ med oss den 7-8 november 2023 på Svenska Handelshögskolan Hanken i Helsingfors för ett dynamiskt och inspirerande evenemang med fokus på samarbetsstrategier för hållbarhetsövergångar i finländska universitet och högskolor! 

Detta årliga seminarium arrangeras av Hanken i samarbete med Aalto-universitetet och Konstuniversitetet. Programmet är utformat i samarbete med Svenska Handelshögskolans Studentkår (SHS) och Finlands studentkårers förbund (FSF). Seminariet riktar sig till en bred skara deltagare bestående av undervisande, forskande och övrig personal från universitet och högskolor och av experter och studerande som är intresserade av ämnet.    

Vi strävar efter att främja en dynamisk plattform för utbyte och dialog om hur finländska universitet och högskolor kan driva hållbar förändring. Genom att dela bästa praxis, innovativa idéer och forskningsresultat hoppas vi kunna inspirera till handlingskraftiga lösningar som bidrar till en mer hållbar framtid inom våra utbildningsinstitutioner! Seminariet kommer att innehålla ett brett utbud av engagerande sessioner, inklusive paneldiskussioner, workshops och nätverksmöjligheter.   

Markera din kalender och håll utkik efter uppdateringar om programmet, registrering och mer. Följ med oss på UNIFIs hållbarhets- och samhällsansvarsseminarium 2023 och bli en del av hållbarhetsrörelsen vid finländska universitet och högskolor!

För eventuella frågor eller ytterligare information, vänligen kontakta vårt arrangörsteam på prme@hanken.fi Opens in new window

Du hittar programmet för den 7 och 8 november här!

Anmälan är öppen nu (till den 31 oktober)!

Före evenemanget är du välkommen att delta i Climate Universitys nätverksmöte 6.-7.11., se program och registrering här Opens in new window .

*Vi har sett till att det finns plats för lunch på följande restauranger:

Tisdag 7 november Onsdag 8 november
Food & Co at Hanken Opens in new window  (Arkadiankatu 22) Food & Co at Hanken Opens in new window  (Arkadiankatu 22)
Antell Arkadia Opens in new window (Arkadiankatu 23) Antell Arkadia Opens in new window (Arkadiankatu 23)
Ravintola Töölö Opens in new window (Runeberginkatu 14-16)  Ravintola Töölö Opens in new window (Runeberginkatu 14-16) 
  Ravintola Perho Opens in new window  (Mechelininkatu 7)

Arrangörer