Suomenkielisenä Hankenille

Opiskele kauppatieteitä Hankenilla ja kehity samalla ruotsin kielen taituriksi! Voit hakea Hankenille, vaikka et ole ruotsinkielinen - yli 20 % opiskelijoistamme on suomenkielisiä.

Hanken - enemmän kuin luulet!


Kuule Tanelin kokemuksesta suomenkielisenä opiskelijana Hankenilla oheisesta Youtube-videosta.  

Tutustu Hankeniin

Tule tutustumaan meihin kaksikieliseen tapahtumaan joko

keskiviikkona 6.3.2024 klo 13 Helsingin Hankenilla. Lue lisää tai 

keskiviikkona 13.3.2024 klo 13 Vaasan Hankenilla. Lue lisää. 

Viisi hyvää syytä hakea Hankenille:

1.    Korkeatasoinen koulutus – Hanken on kouluttanut ekonomeja yli sata vuotta ja koulutustamme arvostetaan sekä Suomessa että ulkomailla.

2.    Yhteishenki – Meillä et ole vain yksi muiden joukossa, vaan sinut nähdään omana itsenäsi, niin kaveripiirissä kuin opinnoissa.

3.    Laajat verkostot – meillä saat opintojesi ohella laajat verkostot, jotka ovat sinulle tulevaisuudessa kullanarvoiset.

4.    Liike-elämäkontaktit – meillä saat jo opintojesi aikana runsaasti kontakteja liike-elämään, sillä ne ovat iso osa käymiäsi kursseja ja Hankenin tutkimuksen perusta. 

5.    Aidosti kansainvälinen koulutus – meillä ulkomaanjakso on pakollinen osa opintoja, ja suuri osa opiskelijoistamme, opettajistamme ja tutkijoistamme ovat ulkomaalaisia. Siksi Hankenilla on aidosti kansainvälinen ote kaikkeen.

Hanken on turvallinen valinta niin opinnoillesi kuin tulevaisuudellesi!

Hanken on mukana kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa

  • Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan Opens in new window piirissä olevien hakukohteiden valinta perustuu yhteisiin valintaperusteisiin.
     
  • Pisteet ylioppilastutkintojen arvosanoista annetaan samalla tavalla kaikkien hakukohteiden valintoja varten.
     
  • Kauppatieteellisen alan valintakoe on yliopistojen yhteinen. Hakija voi valita, millä kielellä ja koepaikkakunnalla hän osallistuu valintakokeeseen. Hakija ilmoittaa koepaikkansa (ja samalla valintakokeen kielen) sitovasti tarjotuista vaihtoehdoista hakulomakkeella Opintopolussa.  
     
  • Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan piirissä oleviin hakukohteisiin haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. Ohjeet hakemiseen löydät Opintopolusta. 

Ruotsin kielen taidon osoittaminen

Kaikkien hakijoiden pitää osoittaa ruotsin kielen taitonsa. Hanken järjestää huhtikuussa ilmaisen kielikokeen, jolla voit osoittaa ruotsin kielen taitosi. Lisätiedot kielikokeesta ruotsiksi Opens in new window .