Lediga platser

På den här sidan hittar du information om lediganslagna befattningar, rekryteringsprocessen och Hanken som arbetsgivare. Om du har frågor som du inte hittar svar på nedan så kan du skicka dem till oss på e-mail adressen personalarenden@hanken.fi
Vill du jobba med oss?
Hankens vision är att vara en internationellt erkänd forskningsdriven fristående handelshögskola som svarar på globala ekonomiska och samhälleliga utmaningar på ett innovativt och ansvarsfullt sätt. Våra kompetenta och engagerade medarbetare gör detta möjligt.
Tre personer ser på sina datorer och ser glada ut.
Studenter med Hankenväska
|
08.07.2020
Resultaten för inträdesprovsantagningen till Hankens kandidatutbildning i Helsingfors och Vasa har nu publicerats. Under våren 2020 har det skett stora förändringar i antagningen till de finländska ekonomutbildningarna och därmed även i Hankens antagning.
Järnvägsspår
|
06.07.2020
Joakim Wincent forskar i entreprenörskap och välmående. Han inspireras av att det alltid finns nya problem att lösa och säger att forskning är som att lösa tankenötter.
Sommarpodden
|
01.07.2020
Hanken Svenska handelshögskolan lanserar i sommar 15 exklusiva avsnitt i poddformat där forskare på Hanken berättar om sin forskning. Första avsnittet publiceras 7.7.2020.
flaggorna.jpg
|
25.06.2020
Ny forskning hävdar att socialt kapital, mätt i medborgerliga normer och förekomsten av nätverk, minskar styrelsers tendenser att dölja dåliga nyheter. Det leder till redovisningskonservatism, som är en redovisningsmetod där man öppet tillkännager sämre resultat och högre förluster. Socialt kapital har även positiv effekt på könsmångfalden i styrelser och bolagsledningar.