Lediga platser

På den här sidan hittar du information om lediganslagna befattningar, rekryteringsprocessen och Hanken som arbetsgivare. Om du har frågor som du inte hittar svar på nedan så kan du skicka dem till oss på e-mail adressen personalarenden@hanken.fi
Vill du jobba med oss?
Hankens vision är att vara en internationellt erkänd forskningsdriven fristående handelshögskola som svarar på globala ekonomiska och samhälleliga utmaningar på ett innovativt och ansvarsfullt sätt. Våra kompetenta och engagerade medarbetare gör detta möjligt.
Tre personer ser på sina datorer och ser glada ut.
Disputation doktorsavhandling
|
21.09.2020
Korta videomeddelanden har blivit en del av den vardagliga kommunikationen på sociala medier och de är även en växande trend i intern kommunikation i företag under 2010-talet. Ny forskning påvisar att användning av videomeddelanden för strategisk kommunikation ökar känslan av transparens och inklusion i företaget.
flaggorna.jpg
|
21.09.2020
På fredag 18.9.2020 har sökande i vårens andra gemensamma ansökan blivit felaktigt antagna från reservplats. Nationellt är antalet felaktigt antagna 450, men ingen av dem har felaktigt blivit antagen till Hanken.
distansarbete
|
17.09.2020
Coronapandemin har visat att det är möjligt att arbeta hemifrån fem dagar i veckan. Men frågan är om det är idealiskt? Fortsatta restriktioner och risken för en andra våg av coronapandemin kan göra hösten på arbetsplatserna på många sätt tyngre än våren.
Two women talking in an office
|
15.09.2020
Hur blir man entreprenör eller mer drivande i allmänhet? Lärande genom erfarenhet, kort uttryckt detsamma som att lära genom att göra (och reflektera över det du gjorde), eller helt enkelt ”ge sig ut i verkligheten”, är kanske det tänkesätt som är mest dominerande inom dagens entreprenörsutbildningar.