| 09.12.2022

HankenX introducerar MentorX

MentorX är ett nytt sorts mentornätverk som för samman bland annat mentorer och coacher med förstagångsentreprenörer. Nu har du möjligheten att komma med!

Låt oss introducera MentorX drivet av HankenX!

MentorX är ett innovativt sätt att engagera alumner och Helsingfors-baserade individer för att arbeta direkt med Hanken studerande. MentorX erbjuder fem olika spår, alla utvecklade för att möta livets olika behov: tid, finansiering, och nivå av engagemang.

Vad? MentorX är ett nätverk designat för att föra samman studerande och alumner på nya sätt. MentorX har fem olika nivåer av engagemang.

  1. Mentorskap: Designat för unga experter, vi matchar er med ett ambitiöst team av förstagångsentreprenörer som du kommer att träffa varannan månad. Dessutom kommer du att få uppleva ivern av att ta en idé till försäljning genom att stötta nästa generationens grundare. Mentorskap för ett av våra team leder ofta till en position i det rådgivande organet.
  2. Specialiserad coaching: Som en coach kommer du att bli del av en pool av erfarna proffs med nischkunskap som våra teams kan kontakta för specifika behov. Coachar är också välkomna att leda workshopar om en specifik industri eller ett valfritt ämne. Som coach får du även glädjen av att bidra enligt ditt egna schema!
  3. Medgrundare: Har du en idé men är inte i en position för att utveckla den vidare? Vi matchar dig gladeligen med entusiastiska entreprenörer som kan hjälpa dig bygga din idé till verklighet. Både Mobal och Enfuce är HankenX framgångshistorier med blandade team bestående av studerande och erfarna medgrundare.
  4. Talare: Detta spår är designat för personer med en intressant historia som de vill dela med sig framför en större publik för att öka våra studerandes motivation. Kom med och inspirera!
  5. Investerare/sponsor: Spåret är uppbyggt för individer som vill vara en del av vår verksamhet men har kanske inte tid att bidra med. Vi erbjuder möjligheter för att investera tidigt i team som valideras av vår process varje halvår. Det finns också en möjlighet att stöda våra program via sponsring. Detta ger dig förstahands-tillgång till vår otroliga talang pool på Hanken!

När? Gå med genast via vår Typeform länk här: https://lnkd.in/denYbpYH. Genom att gå med i programmet, får du uppdateringar om våra teams, program och verksamhet varje halvår.

Var? Vi leder vår verksamhet från Hankens Business Lab och Venture Studio i Tölö. Genom att komma med i MentorX, är du välkommen att komma ner till källaren för en gratis kopp kaffe, evenemang, eller för att utnyttja våra samarbetes utrymmen.

Vad får du ut av det? Som en del av MentorX, kommer du att ha ett snabbspår för att guida ung talang från nästa generation, bli matchad med medgrundare, och få tillgång till investeringsmöjligheter i ett tidigt skede. Du kommer att ha tillgång till våra utrymmen och networking evenemang i Hanken Business Lab och Venture Studio, uppdateringar varje halvår om entreprenöriella team och aktiviteter, och även tillgång till Helsingfors stads breda talang pool via Kampusinkubator programmet, https://lnkd.in/dyacKjvY. Du kommer även att få spela en roll i att hjälpa till att stärka Helsingfors stads ekonomiska utveckling genom skapandet av 100 nya startups årligen.

Ifall du har frågor eller något du funderar över, vänligen ta kontakt med Lexi Lobdell (på engelska) via alexandra.lobdell@hanken.fi.