Gå med i Hanken International Talent™

Hanken HIT banner
Utöka ert team tillsammans med oss! Hanken International Talent™ erbjuder olika företagsrelaterade samarbeten åt Hankens internationella magisterstuderanden i form av praktiker, sommarjobb och avhandlingsprojekt. Engagera er med vår mångfald av talanger för att utveckla ert företag. Kontakta oss idag – vi rekryterar företagspartners kontinuerligt!

Kom med och engagera er i Hanken International Talent™

Hanken International Talent™ är ett talent management-program som hjälper internationella studerande att bygga upp ett nätverk i Finland och integreras i det finska arbetslivet. Hanken HIT möjliggör för företag och organisationer att få kontakt med en mångfald av talanger på Hanken genom att skapa meningsfulla relationer och samarbeten mellan studerande och arbetsgivare. 

Genom att gå med i Hanken HIT binder ni er till en eller flera av följande samarbeten med en studerande:

  • Mentorskap (totalt 6 luncher/distansfika kommande 6 månaderna)
  • Praktikplats
  • Sommarjobb
  • Avhandlingsarbete

Hanken International Talent består av magisterstuderande från 20+ länder vars huvudämnen är marknadsföring, företagsledning, finansiering, nationalekonomi, redovisning, logistik & samhällsansvar eller handelsrätt. De erbjuder ett globalt perspektiv, internationell erfarenhet och värdefulla insikter. I gengäld önskar de få bekanta sig med den finska affärskulturen och att ni som företag kan ge dem verktyg för att kunna uppnå en praktik- eller arbetsplats efter deras examen. Företag som KPMG, Fazer, PwC och Wärtsilä har anställt Hankens internationella studerande genom Hanken HIT™ och är återkommande samarbetspartners sedan början av programmet 2017.

Vill ni veta mer om Hanken HIT™ och hur det kunde gynna ert företag? Kontakta corporaterelations@hanken.fi eller ring Henna Konsti: +358 50 431 5562. 

Lär känna våra studerande och hör med om Hanken HIT-företag genom vår Youtube-spellista.

KPMG & Fazer:

Wärtsilä:

Ernst & Young:

Meeting Package:

 

Yannick från Tyskland studerar marknadsföring:

Hanh från Vietnam studerar humanitär logistik:

Anastasiia från Ryssland studerar marknadsföring:

Matthew från USA studerar humanitär logistik:

 

Hanken HIT-företag