Studiehelheterna

Students studying together in the library
Avlägg kurser inom våra studiehelheter på Hanken. Efter att du har avlagt en studiehelhet, kan du bli antagen som magisterstuderande.

Studiehelheter består av flera olika kurser, vars målgrupp främst är studerande närvaroanmälda vid andra högskolor.

​Hankens studiehelheter kan t.ex. användas som ett biämne inom din examen vid ett annat universitet, eller som kan avläggas för att bli antagen till Hanken. Allmän information om studiehelheter vid Hanken hittar du här.

Du kan läsa ett urval av kurser inom logistik och samhällsansvar (LSA) på Hanken i form av en studiemodul - oavsett om det är för att förstärka din nuvarande kompetens, t.ex. genom att ha LSA som ditt biämne, eller om du funderar på att söka till Hankens magisterprogram inom ämnet.

När du har blivit antagen till studiehelheten, kan du välja mellan ett brett utbud av olika kurser inom logistik och samhällsansvar som Hanken erbjuder på magisternivå. Du kan maximalt avlägga upp till 45 ECTS av de på förhand definierade kurserna per läsår. Läs mer om studiehelheten via länken nedan!

Hankens tvärvetenskapliga studiehelhet i företagsansvar kan avläggas av studerande oberoende av huvudämne och få det utskrivet på avgångsbetyget.