Hanken Network Day

HND banner
Årets största nätverksevenemang på Hanken!

När? 19.09.2024
Var? Hanken i Helsingfors

Hanken Network Day är ett forum för nätverkande bland Hankens studenter och representanter från medverkande företag. Dagen ordnas varje år på Hanken i samarbete med Svenska Handelshögskolans Studentkår (SHS). År 2024 ordnas Hanken Network Day för den fjortone gången. Här kan du läsa erfarenheter från årets 2023 mässa av en av våra studenter (på engelska). Opens in new window

Dagen är ett ypperligt tillfälle för studenter att lära känna olika karriärmöjligheter, samt knyta kontakter till intressanta företag. För företagen är det en chans att göra ett gott intryck på möjliga framtida kolleger.

Frågor?
Tveka inte att kontakta Karriärtjänster på careerservices@hanken.fi om du har några som helst frågor!

Delta i Hanken Network Day som utställare!
 

Hanken Partners
Anmälan för Hankens officiella partners

SHS Partners
Anmälan för officiella partners av studentkåren (SHS). Ifall ni också är Hankens partners så kan ni vänligen anmäla er via länken ovan.

Andra företag
Deltagaravgift: 2200€ + moms. Early bird pris 1700€ innan 31.5.2024. 
Alla företag som inte är Hankens officiella partners, Hanken Business Lab Partners eller SHS Partners.

Startups
Deltagaravgift: 500€ + moms.
Företag som passar in på EU:s definition på Micro SME. Dessa företag får utställa på den s.k. Startup Balcony ovanför huvudmässan. Max. 2 representanter/startup. 
 

I priset ingår

  • Ett stand på karriärmässan (ett ståbord och utrymme för 1 roll-up) 
  • Företagets logo på evenemangssidan på webben
  • En post på Hankens Instagram stories i samband med evenemanget
  • Deltagande i one on one Snabbintervjuer med studenter
  • Deltagande i one on one CV/LinkedIn Check-Ins med studenter
  • Deltagande i after work och nätverksmiddag på studentkåren (30 studenter deltar)

Information om aktiviteterna

Snabbintervjuer

En Snabbinvtervju är ett informellt sätt att träffa Hankenstudenter och diskutera ert företag och jobba på er employer branding. Under er Snabbintervju (1 eller 2 timmar) kommer du att få träffa tre till sex studenter à 15 minuter under ett one on one möte. Ni kan välja ifall ni vill vara med i 1 eller 2 timmar. Vi meddelar om den exakta tidpunkten på er(a) Snabbintervjuer närmare evenemanget.

CV/LinkedIn Check-Ins

Träffa våra studenter på CV/LinkedIn Check-Ins under dagen. Rekryteringsspecialister på ert företag får möjligheten att kommentera på studenternas CV, ansökningsbrev och LinkedIn profiler och hjälpa dem att utveckla dem vidare. Det är ett ypperligt tillfälle för er att stärka er employer branding och träffa möjliga framtida kolleger! Tidsslotterna är 15 minuter per student och varje företag kommer att ha 1 eller 2 timmar, dvs. träffa 3-6 studenter. Ni kan välja ifall ni vill vara med i 1 eller 2 timmar. 

 

Tips för deltagande företag

  • Gör dig själv märkt: tänk på hur du kan få ditt företag att stå ut bland de andra. Både visuellt och genom ert budskap.
  • Ert budskap: varför är det viktigt för Hankeiter att besöka just er företagssida och just idag? Vad får de av mötet som de inte skulle få annanstans? Kanske de kan träffa någon viktig person på ert företag? Sprid budskapet!
  • Kommunicera på sociala median: använd er gratis Instagram stories post på Hankens officiella Instagram-kanal @hankenofficial. Använd denna plattform för att berätta om ert budskap och varför det är viktigt att besöka ert virtuella stand! Kom också ihåg att använda era egna sociala mediekanaler och vår hashtag #HND24.
  • Tänk långsiktigt: fastän ditt företag just nu rekryterar endast magisterstudenter för kommande Trainee-program så är det också ytterst viktigt att bygga ert företagsbrand bland våra yngre studenter. Det blir mycket lättare att rekrytera dem om några år ifall de redan vet vem ni är!

Dela din dag

Vi uppmuntrar dig att dela din dag via hashtaggen #HND24
 

Ifall du är företagsrepresentant och har frågor angående evenemanget så får du väldigt gärna kontakta oss på corporaterelations@hanken.fi. Studenter kan kontakta careerservices@hanken.fi

Allmän info

Tid: 19.09.2024
Mässan: Hanken i Helsingfors
 

Program

Kl. 10.00 Keynote
Kl. 11.00 Mässan börjar
CV/LinkedIn Check-Ins och Snabbintervjuer
Gratis CV fotografering
Kl. 14.00 Mässan slutar

Kl. 17.00 After Work på Torget 
Kl. 18.00 Middag på Casa ordnat av SHS 

Aktiviter

Keynote: TBA

Varje år har vi en intressant keynote talare som öppnar mässdagen i Festsalen!  

Snabbintervjuer
En snabbintervju är ett informellt sätt att träffa företagen och diskutera med en företagsrepresentant på tumanhand. En snabb intervju är ett bra sätt att få veta sådan information om ett företag som du kanske inte hittar annanstans! Dessutom är detta ett jättebra sätt att bygga upp ditt professionella nätverk.

Du kan boka en 15 minuter lång informativ intervju med ett företag där du kan fråga mer om företaget och deras företagskultur samt karriärmöjligheter. På så vis kan du ta reda på ifall företaget matchar dina värderingar och det du vill av din karriär.

CV/LinkedIn Check-Ins
Träffa företagen på CV/LinkedIn Check-Ins under dagen. Rekryteringsspecialister på företag kommenterar på din CV, ansökningsbrev och LinkedIn profiler och hjälper dig att utveckla dem vidare. Det är ett ypperligt tillfälle för er att nätverka och träffa möjliga framtida kolleger! Tidsslotterna är 15 minuter per student. Notera att det är tillåtet att boka endast en CV/LinkedIn check-in per student. 

CV fotografering
Under dagen kan du ta ditt CV foto gratis på mässan i Foajén mellan kl.11.00-14.00. Det är viktigt att ha ett uppdaterat CV foto då du söker jobb, så ta vara på denna chans! Du behöver inte anmälda dig utan det är bara att ställa sig i kö. 

After Work och middag
Efter självaste mässan ordnas en After Work nere på Torget kl. 17.00 (Hanken Business Lab) och därefter en middag på Casa (SHS). Företagsrepresentanterna från mässan är med och detta är en ypperlig chans för de 30 snabbaste studenterna att nätverka vidare.

 

Dela din dag

Vi uppmuntrar dig att dela din dag via hashtaggen #HND24

Din JobTeaser profil

För att läsa mera om de deltagande företagen före mässan, kan du skapa en JobTeaser profil och läsa om företagen i Hanken Network Day evenemanget. 

Du kan skapa din JobTeaser profil enkelt HÄR Opens in new window . Du loggar alltså in med dina vanliga Hanken lösenord.
Ifall du behöver instruktioner, kan du kolla på en kort video här. Opens in new window  

Frågor?

Ifall du har frågor angående evenemanget så får du väldigt gärna kontakta oss på careerservices@hanken.fi