Hitta en forskare eller sakkunnig

I Hankens forskningsportal Haris kan du hitta forskare och sakkunniga från en mängd olika forskningsområden relaterade till företagsadministration, ledning och nationalekonomi.

Hitta profiler

I ‘Hitta Profiler Opens in new window ’-delen av Haris (Hanken Research Information System) databas kan du ange ett ämne eller nyckelord för vilken du behöver en sakkunnigs kommentar (till exempel för en mediaintervju). Databasen inkluderar alla forskare och doktorander som är anslutna till Hanken.

Hitta publikationer

Du kan också använda Hitta Publikationer Opens in new window -delen för att identifiera forskningspublikationer och -studier som är relaterade till ett visst ämne eller nyckelord – klicka sedan på författarens namn för att få dennes kontaktuppgifter.

Hitta professorer

Vi har listat alla Hankens professorer Opens in new window och deras expertisområden. De ställer gärna upp för intervjuer i media och kommenterar aktuella samhällsfenomen.

Hittade du inte vad du sökte efter?

Om du inte hittade vad du sökte efter kan du ringa vår kommunikationsspecialist Marlene Günsberg, 040 352 1212, eller skicka e-post till info@hanken.fi – vårt team för kommunikation hjälper dig gärna att identifiera en sakkunnig för det specifika ämnet som du är intresserad av.

 

En anmärkning om Covid-19

Du kan hitta en färdigt sammanställd lista på sakkunniga relaterade till Corona-19/Corona-epidemin på denna sida.