EPCE

Hanken studenter
Information

Information

Erling-Persson Centre for Entrepreneurship (EPCE) bedriver högstående forskning och utveckling av kunskap inom entreprenörskap. Centrumets målsättning är att testa nya saker och att göra saker på ett annorlunda och innovativt sätt.

Nyckelpersonerna i centrets verksamhet består av personer inom ämnet Entreprenörskap och företagsledning vid Hanken.

Forskning, utveckling och experimenterande  

Forskning publiceras i de allra främsta tidskrifterna såsom Academy of Management Review, Academy of Management Journal, men också i framstående tidskrifter mot industrin, såsom Harvard Business Review. Vi har fått ett flertal internationella erkännanden och priser för vår forskning. På Erling-Persson Centre for Entrepreneurship är vi också starka anhängare av tanken om att resultat också ska spridas utanför den akademiska sfären. Därför testas och verifieras resultaten inom ramen för olika kurser vid Hanken, men också med affärsvärlden. Vår personal och medlemmar fokuserar på att omvandla forskningsresultat till praktiskt material för undervisning samt för samverkan inom näringslivet.

Forskningscentret är namngivet efter Familjen Erling-Perssons Stiftelse som gjorde en betydande donation i medelinsamlingskampanjen Hanken 100.

Nyckelpersoner inom Erling-Persson Centre for Entrepreneurship

Professor Joakim Wincent
Joakim.wincent@hanken.fi
+358 (0)40 3521 478  

Biträdande Professor April Spivack
april.spivack@hanken.fi

Biträdande Professor Tom Lahti
tom.lahti@hanken.fi