Examensfest

Information om ekonombrevsutdelningen och doktorspromotion.

När du avslutat dina studier på Hanken har ännu efter magisterbetygsutdelningen möjlighet att fira din examen.

Ekonombrevsutdelning

ekonombrev.jpg

 

Du som utexaminerats till magister firar på Ekonombrevsutdelningen. Nästa ekonombrevsutdelningen hålls 17 mars 2023 för de som har blivit utexaminerad magister mellan 1 december 2021 - 31 december 2022.

I ekonombrevsutdelningen ingår en högtidlig utdelning av ett så kallat ekonombrev på den solenna akten i högskolans festsal, med mingel och en trevlig tre rätters middag därefter. Till den solenna akten får du som är utexaminerad ta med två gäster.

Mera information skickas ut i början av 2023.

Kontakt: ekonombrev@hanken.fi

Om du flyttar efter att du blivit utexaminerad magister, meddela din privata e-postadress till studieinfo(at)hanken.fi för att försäkra dig om att få en inbjudan till ekonombrevsutdelningen!

Då du utexaminerats som ekonomie magister från Hanken får du bära magisterring med Hankens sigill. Magisterringen kan beställas via Ari Kajander, tfn 0400 815 398 eller ari.kajander(at)widemark.com

Doktorspromotion

doktorspromovering.jpg

Med fem års mellanrum firas doktorerna som disputerat på Hanken med den högtidligaste av de akademiska festtraditionerna, doktorspromotionen. Till promotionen inbjuds alla som doktorerat på Hanken efter den föregående promotionen fram till några månader före promotionen. Doktorspromotionen ordnades senast i oktober 2019. Mera information hittar du här.

Kontakt: promotion@hanken.fi