Kandidatfest 2018

Place
Helsingfors
Room
Huvudbyggnaden
Hanken arrangerar en fest för de personer som tagit ut sin ekonomie kandidatexamen, men inte ännu sin magisterexamen, från Hanken under kalenderåret 2017.

Har du blivit kandidat från Hanken i Helsingfors eller Vasa under kalenderåret 2017, men har ännu inte avlagt magisterexamen? Boka då in datumet lördagen den 27 januari 2018 kl. 17! Då ordnar Hanken kandidatfest i huvudbyggnaden i Helsingfors för alla årets kandidater. Det bjuds på middag, underhållning och dans!

Samla alla dina kandidatvänner och fira att ni har fått "pappren i handen" - de som har utexaminerats på tre år* får festa gratis! Varje festdeltagare får en kandidatpins som tecken på avklarad examen.

Vasastuderande! Eftersom festen ordnas i Helsingfors understöder högskolan ert deltagande genom att ersätta resekostnader.

Festens tema är Black & White, i enlighet med Hankens färger.

INBJUDAN

Alla som har blivit ekonomie kandidat under kalenderåret 2017 kommer att få en inbjudan skickad till sin Hanken e-postadress inom december månad.

INFORMATION

Vid frågor kan du kontakta Malin Wagner vid Studiebyrån genom att mejla till kandidatfest@hanken.fi<mailto:kandidatfest@hanken.fi>.

 

* Om du har varit närvaroanmäld i max 7 terminer vid examenstidpunkten står högskolan för avgiften för middagen.