| 04.04.2024

Reddal ny medlem i Hankens partnerprogram

Reddal's office with the text Reddal on a white wall
Det globala professionella tjänsteföretaget Reddal är den nyaste medlemmen i Hankens partnerprogram. – Språklig och kulturell diversitet är viktig för oss, därför är det naturligt att vi inleder ett samarbete med Hanken, säger Reddals vd Per Stenius.

I och med partnerprogrammet hoppas Reddal bland annat kunna rekrytera studenter från Hanken.

– Hanken har en annan profil än de flesta andra universitet. Högskolan har också goda kopplingar till bland annat Stockholm och London, så vi ser framemot samarbetet.

Porträttbild av Reddals vd Per Stenius
Reddals vd Per Stenius.

Reddal, som erbjuder strategi- och affärsutvecklingstjänster till andra företag, grundades 2010 och har nu närmare 40 anställda. Bolaget har kontor i Helsingfors, Seoul och Kuala Lumpur och verksamhet i Mellanöstern med kunder i över 30 länder. 

– Reddal finns till för både små och stora bolag som vill utlokalisera sin strategi- och affärsutveckling. Vi har gärna långvariga relationer med våra kunder och har fattat ett principbeslut om att inte erbjuda tjänster till konkurrerande bolag, säger Stenius.

Företaget ägs av personalen. I samband med din första befordran får du automatiskt en aktie i bolaget med möjlighet att få fler aktier då du avancerar.

–  Det är viktigt att personalen är ägare i ett kunskapsintensivt bolag. Som anställd investerar du din personlighet och kunskap i företaget.

Reddal har ett omfattande inskolningsprogram för alla sina nyanställda men Stenius konstaterar att utbildningen vid Hanken erbjuder en god grund för att börja jobba vid företaget.

– Även om arbetsspråket är engelska är det en fördel att kunna svenska eftersom vi har mycket jobb i exempelvis Sverige och Danmark.

Stenius säger att man också ska vara bra på att lösa problem och arbeta i grupp.

– Det här är inget jobb för någon som vill står i rampljuset, tvärtom jobbar vi alltid lite i skymundan och i team. Du ska gilla att hjälpa andra.

18 företag är nu med i Hankens partnerprogram. Läs mer om partnerprogrammet här. Mer information om Reddal hittar du här (på engelska).