| 29.11.2017

Följ Hanken på Slush

Det internationella uppstartsevenemanget Slush går av stapeln 30.11-1.12.2017 i Helsingfors. Det här året deltar Hanken med ett eget bås på plats, en podcastsändning och prorektor Minna Martikainen som medlem i juryn för Skolar Award.

Hanken deltar med flera olika aktiviteter i årets Slush-evenemang, som är det största uppstartsevenemanget i världen. En del av bolagen inom Hanken Business Lab kommer att presentera sig på evenemanget och Hankens prorektor Minna Martikainen finns också med i juryn för priset Skolar Award (http://www.slush.org/sciencetrack/) för andra året i rad.Hanken håller egna podcast sessioner under evenemanget. Hankenstuderande Isak Rautio och COO vid Hankens Business Lab Fredrik Weibull står värdar för podcasten. Vi laddar upp podcasten på Hanken Business Labs Facebooksida.Podcasten pågår under hela Slush-evenemanget och har bjudit in intressanta gäster för diskussion såsom Amanda Sundell från Dropp, Marc-Johann Seppänen från Guardian X och Voitto Kangas från Maria01. Du hittar hela programmet för podcasten

här.Slushpremiär är det också för kursen Strategic Growth Investing, inom vilken 20 studerande deltar i Slush för att göra företagsvärderingar som en del av kursen. De väljer uppstartsföretag som de analyserar både före, under och efter evenemanget med fokus på företagets strategi, finansiella position och eventuella framtida värde.Du kan följa med Hankens Slush podcast samt live streamen från själva evenemanget vid skärmen i Hanken Business Lab Torget.