| 02.02.2017

Hankens och Kauppalehtis inspirationspris till Helsinki Concierge

Hanken-Kauppalehti Inspiration Award delades ut till ett uppstartsföretag med VIP-tjänster, Helsinki Concierge, i samband med Hanken Business Forum.

Inspirationspriset delas ut till ett företag som påvisar tillväxt och innovativt tänkande och som på så sätt kan fungera som inspiration för andra företag. Finlands 100-årsjubileum till ära beslöts att priset i år delas ut till ett nytt företag som representerar en framtida förmåga.

Mottagaren av Hanken-Kauppalehti Inspiration Award 2017, det nyligen grundade Helsinki Concierge, valdes ut bland företag verksamma inom Hankens företagarinkubator Hanken Business Lab.

Helsinki Concierge erbjuder concierge-tjänster åt både företag och privatpersoner. Företag erbjuds hjälp med allt från att boka resor och ordna evenemang till att ta hand om löpande kontorsärenden. Privatpersoner kan dra nytta av företagets heltäckande servicekoncept bestående av ett brett utbud tjänster. Alla tjänster skräddarsys enligt kundens behov.

Juryns motivering till valet var följande:

”Helsinki Concierge är ett inspirerande exempel på ett företag vars affärsidé tar avstamp i att lösa och möta kundernas behov och utmaningar. Helsinki Concierges tjänster erbjuder ett alternativ till traditionella gör-det-själv aktiviteter. Företaget går modigt in i den ännu orörda marknaden för lyxtjänster, vilket inte är ett självklart val i dessa turbulenta ekonomiska tider”

Helsinki Concierges vd och grundare William von der Pahlen är hedrad över priset:

- Det är en ära att få ta emot denna utmärkelse som motiverar och inspirerar oss att utveckla vår verksamhet vidare. Vi ser priset som en försäkran om att vi är på rätt väg med vår affärsidé, även om endast framtiden kan visa var vår resa slutar, sade von der Pahlen som mottog priset tillsammans med sina affärskompanjoner Niilo Kervinen och Jonathan Grant.

Hanken-Kauppalehti Inspiration Award delas ut årligen i samband med Hanken Business Forum-evenemanget. I år delades priset ut för andra gången, fjolårets pris gick till barberarkedjan MRoom.

Tilläggsinformation:

William von der Pahlen, Helsinki Concierge
william@helsinkiconcierge.fi
050 528 2125

Nina Olin, Hanken
nina.olin@hanken.fi
040 3521 213