Infosession för magisterstuderande: stipendium för praktik utomlands

Date
Place:
Helsinki
Room
Lärarrummet, Hanken vån. 5
Har du funderat på att göra en praktik utomlands under dina magisterstudier? Kom på info och hör om hur du ansöker om stipendium och vilka regler som gäller!

Språk: EngelskaVisste du att du kan åka utomlands också under magisterskedet av dina studier? Allt fler magistersstuderande väljer att åka utomlands på praktik för att förkovra sin expertis i sitt huvudämne. Du kan också ansöka om stipendium för praktik utomlands.

Obs! Vi rekommenderar att du gör din praktik under sommarmånaderna så att du inte blir efter i dina studier. Nästa ansökningstid för praktikstipendium är 1-14.06.2019. Dessa stipendium är ikraft för en praktik som har börjat eller kommer att börja under kalenderåret 2019. Vid infotillfället får du information om hur du ansöker om stipendium för praktik och tips på hur du kan hitta en praktikplats. Du kan anmäla dig till infot här.Under infosessionen diskuterar vi inte hur du placerar praktikkursen inom dina studier, men mer info om det kan du få från Studiebyrån genom att besöka dem eller genom att ta del i Utlandsinfo som ordnas under våren.All info om praktik hittar du på www.hanken.fi/praktik, där du också hittar länken till Mobility Online där du kan göra din ansökan 1-14.6.2019. 

world.jpg