| 10.08.2017

Välkommen på rektors kick-off 29.8

Hankens personal från både Helsingfors och Vasa (inklusive doktorander) är hjärtligt välkommen att tillsammans inleda det akademiska året 2017-2018 den 29 augusti 2017 kl. 15-17.15 i Helsingfors.

Vi börjar i festsalen med en översikt över gjorda framsteg och planer för Hankens framtid samt en presentation av Hankens reviderade helhetsstrategi. Deltagarna får även en lägesrapport över arbetet med EQUIS-reackrediteringen.

Den officiella delen avslutas med en presentation av ED Pernilla Gripenberg, programdirektör vi Hanken & SSE Executive Education, som kommer att tala om vad vi kan lära oss av kommunikationen hos högpresterande team och individer samt hur vi kan arbeta med vår egen attityd för att bli mer framgångsrika. Pernillas presentation baserar sig på forskning inom positiv psykologi och neurovetenskap.

Efter det officiella programmet och lite bubbligt sitter vi ner för en gemensam middag i sal Maxen. Middagen beräknas ta slut senast kl. 21.

Anmäl dig senast 21.8.2017 via den här länken.
Eventuella frågor kan riktas till personalchef Elina Stadigh (elina.stadigh@hanken.fi, 040 3521 299)

För Vasapersonalen ordnas även en egen middag i samband med inskriptionen 4.9.2017. För dem som önskar resa till Helsingfors i augusti, koordineras resorna av Susanne Holmström. Vänligen kontakta Susse för resor och eventuella hotellrum. Personalen i Vasa kan följa med presentationerna via skärm i auditorium 142.