Hanken Svenska handelshögskolan är en ledande högskola med 110 års erfarenhet av forskning och utbildning inom ekonomi. Hanken har de tre mest ansedda internationella ackrediteringarna EQUIS, AACSB och AMBA, vilket endast en procent av världens handelshögskolor har uppnått. Vi är också stolta över att erbjuda en av de mest internationella utbildningarna i landet.

Nyheter
Hanna Silvola
|
19.04.2021
Hanna Silvola, biträdande professor i redovisning vid Hanken, tilldelas Hans Dalborg-priset 2021 för excellent forskning inom finansiell ekonomi.
Nature showing in a glass ball
|
19.04.2021
Enligt den senaste hållbarhetsrapporten för åren 2018-2020 har Hanken Svenska handelshögskolan haft en betydande inverkan på hållbarhet inom flera områden och också klarat av att minska sitt koldioxidutsläpp.
Katarina Krokfors
|
12.04.2021
Hanken Svenska handelshögskolan lanserar de första nio avsnitten av Hankens karriärpodd, där Hankenalumner berättar om sina karriärer och vilka val de har gjort samtidigt som de ser tillbaka på sina studier på Hanken. De första tre avsnitten publiceras 12.4.2021.
Monika Ahlskog
|
08.04.2021
Allt fler väljer att frilansa vid sidan av lönearbetet. När lönar det sig att delegera sin bokföring till en byrå eller fundera på om det skulle vara lönsammare att grunda ett eget företag? Och vad måste man tänka på när det blir aktuellt för ett företag att anställa personal?