Hanken Business Lab Exkursioner

Hanken Business Lab ordnar regelbudet exkursioner för att besöka olika och återkommande destinationer med målet att bekanta sig med deras entreprenöriella ekosystem.

START Summit, St. Gallen 2023

I mars 2023 var det igen dags för det årliga besöket till Schweiz. Igen bestod delegationen av studeranden, Hanken anställda, investerare samt alumni. Vi hade även glädjen att få med två representanter från Vasa och konferensen gav utmärkta möjligheter för framtida projekt på bägge orter. 

START Summit, St. Gallen 2022

Det fjärde besöket till St. Gallen anordnades i mars 2022. Nu gick det igen att ordna på plats och gav möjligheten för en delegation bestående av studeranden, Hanken anställda, investerare och alumni att besöka konferensen. 

START Summit, St. Gallen 2021, Virtuellt Seminarium

Ett fjärde besök till St. Gallen blev att vänta på i och med det rådande världsläget. Evenemanget ordnades virtuellt vilket gav möjligheten att göra evenemanget tillgängligt för en större del studeranden, Hanken anställda, investerare samt alumni.

START Summit, St. Gallen 2020

Ett tredje besök till St. Gallen ordnas i Mars 2020. En delegation av studeranden, Hanken anställda, investerare samt alumni kommer besöka START summit konferensen.

START Summit, St. Gallen 2019

Det andra besöket till START Summit konferensen i St. Gallen ordnades våren 2019. Konferensen besöktes av en liknande delegation för att vidare utveckla samarbetet med våra Europeiska kollegor. 

START Summit, St. Gallen, 2018

Hanken ordnade en exkursion till St. Gallens Universitet och Start Summit för att utveckla ett forsatt samarbete mellan studeranden, startup-företag, investerare och alumner från respektive universitet. 

 

Slush

 

Slush
Slush
Hanken Business Lab

More pictures here. Opens in new window