Vad har våra medarbetare sagt om Hanken?

A picture of Nikoline Stenman-Möller, Hanken's corporate relations manager

Jag trivs på jobbet! Stämningen är bra här, i mitt team jobbar jättetrevliga människor och det är roligt att komma på jobb. Det bästa med mina kolleger är att vi kan lita på varandra, och vi får stöd av varandra när det behövs

Nikoline, Corporate relations manager
A picture of Jukka Kettunen, doctoral student at Hanken

Eftersom Hanken är ett finländskt universitet med svenska och engelska som undervisningsspråk, upplever jag att kulturen här kombinerar de bästa delarna av den svenska och den finska kulturen: Den svenska artigheten och finkänsligheten, och den finska ärligheten och rättframheten

Jukka, Doctoral student

 

 

Employee sustainability survey
|
13.06.2022
Fakultet, administrativ personal och doktorander, var vänliga och svara på denna anonyma enkät om hållbarhet inom utbildning, forskning och vår arbetsgemenskap. Frågorna anpassas enligt respondentens bakgrundsinformation, men enkäten tar max 20 minuter att svara på.
Employee sustainability survey
|
31.05.2022
Fakultet, administrativ personal och doktorander, var vänliga och svara på denna anonyma enkät om hållbarhet på Hanken (DL 17.6.2022). Frågorna anpassas enligt respondentens bakgrundinformation, men enkäten tar max 20 min att svara på.
Bordet dukat för fest
|
25.05.2022
Hanken har instiftat utnämningar till de bäst presterande studenterna, de bästa magister- och kandidatavhandlingarna samt de bäst presterande kandidatstudenterna som åker på utbyte. Utnämningarna är benämnda efter högskolans hedersdonatorer.