| 15.05.2017

Hanken & SSE Executive Education levererar bästa nordiska ledarutbildningen i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm

Financial Times ranking 2017: Hanken & SSE Executive Education är fortfarande nordiska mästare på sitt område som en del av Handelshögskolan i Stockholm. Positionen i den globala rankingen förbättrades.

Hanken & SSE Executive Education delägs av Handelshögskolan i Stockholm (Stockholm School of Economics – SSE) och Hanken. Hanken & SSE Executive Education tog del i den årliga Financial Times-rankingen som SSE:s samarbetsföretag i Finland. SSE bibehåller sin position i rankingen som toppleverantör av ledarutbildning i Norden och Baltikum i alla kategorier. Hanken & SSEs siffror och resultat inkluderas i det totala resultatet för SSE.

Tidningen Financial Times rankar årligen de bästa leverantörerna av ledarskapsutbildning i världen. I år rangordnades de 75 bästa öppna programmen, de 85 bästa skräddarsydda programmen och en kombination av dessa två rankingarna för att få de 50 bästa leverantörer av ledarutbildning globalt.

Rankingen baserar sig på deltagar- och kundbelåtenhet, mångfalden bland deltagare och akademisk personal samt leverantörens internationella räckvidd. I år lade Financial Times upp en liten panel för att utvärdera sin enkät och de rankningskriterier som SSE tog del av, tillsammans med London Business School och franska Skema Business School.

”Vi är stolta över att få vara en del av globala rankingar tillsammans med våra kolleger vid Handelshögskolan i Stockholm. Att vi fortsättningsvis förbättrar vår position är ett klart bevis på att våra kunder verkligen uppskattar vårt högklassiga utbud”, säger Sari Salojärvi, VD för Hanken & SSE Executive Education.

Mer information om Financial Times Executive Education rankingen (på engelska) hittar du här.

 

Mer information:

Sari Salojärvi
VD, docent
Hanken & SSE Executive Education

Sari.Salojarvi@hankensse.fi
+358 41 466 6064

Om Hanken & SSE Executive Education

Hanken & SSE Executive Education levererar ledarskapsutbildning globalt genom sitt breda SSE nätverk i Norden och Baltikum. Hanken & SSE Executive Education grundades år 2005 i Helsingfors och är samägt av två ledande handelshögskolor Hanken Svenska Handelshögskolan och Handelshögskolan i Stockholm.

Tags