Hanken & SSE Executive Education utser ny VD

Hanken & SSE Executive Education utser ny VD

Hanken & SSE Executive Education har utsett Marc Hinnenberg till ny VD.

Den nyutnämnda VD:n för Hanken & SSE Executive Education Marc Hinnenberg, EM, kommer att fokusera på att förstärka utbudet marc.pngså att det erbjuder kunderna ytterligare mervärde och främjar tillväxten. Företagets nuvarande VD, Sari Salojärvi, går vidare mot nya utmaningar och Marc tar över fr.o.m. september.

Marc har en bakgrund inom försäljning, affärsutveckling och marknadsföring på nordiska företag. Han har röjt framgång genom att göra olönsamma företag lönsamma igen, forma och förverkliga affärsstrategier och utveckla affärsmodeller. Marc är en Hankenalumn och kommer till Hanken från Aktia Bank där han jobbade som direktör för bl.a. den virtuella SmartBanken.

-Under Saris ledarskap har Hanken & SSE etablerat sig som ett nyckelföretag på såväl den finska marknaden som den internationella och jag vill tacka henne för detta, säger Johan Sandell, styrelseordförande för Hanken & SSE Executive Education. Nu välkomnar vi Marc som ny VD och jag är övertygad om att han kommer att fortsätta utveckla Hanken & SSE och vårt utbud så att det ger mervärde åt kunderna och på så sätt trygga att vi fortsättningsvis har mycket nöjda kunder, fortsätter Sandell.

-Det globala affärslivet utvecklas fortare än någonsin och det har blivit ännu viktigare med ett visionärt ledarskap, säger den nyutnämnda VD:n Marc Hinnenberg. Eftersom vi är en ledande leverantör av ledarskapsutbildning i Norden, vill vi vara i första ledet då den här förändringen sker. Vi har ett brett nätverk av affärslivs- och akademiska experter som ger oss möjlighet att stöda organisationer på ett unikt sätt. Vi kan erbjuda både personlig utveckling men också relevant stöd i affärslivet. Vårt mål är att vara ett steg före så att våra kunder också kan ligga ett steg före. Det är ett fantastiskt team jag ansluter mig till, fortsätter Marc.

Mer information:

Johanna Korpia
Business Director
Hanken & SSE Executive Education
Johanna.Korpia@hankensse.fi
+358 400 240 946

Om Hanken & SSE Executive Education

Hanken & SSE Executive Education levererar skräddarsydd ledarskapsutbildning globalt genom sitt breda SSE nätverk i Norden och Baltikum. Hanken & SSE Executive Education grundades år 2005 i Helsingfors och är samägt av två ledande handelshögskolor Hanken Svenska Handelshögskolan och Handelshögskolan i Stockholm.