Hanken Svenska handelshögskolan är en ledande högskola med 110 års erfarenhet av forskning och utbildning inom ekonomi. Hanken har de tre mest ansedda internationella ackrediteringarna EQUIS, AACSB och AMBA, vilket endast en procent av världens handelshögskolor har uppnått. Vi är också stolta över att erbjuda en av de mest internationella utbildningarna i landet.

Nyheter
Vetenskapskarnevalen i Vasa 19-20.11 2021
|
15.09.2021
Den 19–20 november har man chansen att höra forskare inom olika discipliner berätta om färska vetenskapliga rön och fascinerande forskningsprojekt mitt i centrala Vasa. Samtliga universitet och yrkeshögskolor i Vasa arrangerar en vetenskapsfest av sällan skådade proportioner tillsammans med Svenska litteratursällskapet i Finland.
Hankens flaggor
|
13.09.2021
Hankens magisterutbildning har placerat sig på plats 55 i årets upplaga av Financial Times Masters in Management-rankningen. Det här är en förbättring med 15 placeringar jämfört med ifjol. Financial Times rankar årligen världens bästa handelshögskolor som erbjuder magisterutbildning i ekonomi.
Textilåtervinning i Finland 2023
|
10.09.2021
EU: s avfallsdirektiv ger medlemsstaterna mandat att inrätta en separat insamling av använda textilier år 2025. Finland siktar på att starta textilinsamling tidigare, redan år 2023. I det här blogginlägget intervjuas Emppu Nurminen från företaget Nextiili i Tammerfors, som är med om att utveckla den här nya textilinsamlingen.
flaggorna.jpg
|
01.09.2021
Hanken lanserar fundraisingkampanjen Räkna med Hanken med målsättningen att stärka kärnverksamheten och säkerställa sin unika position som självständig handelshögskola.