| 01.11.2016

HUMLOG forskningsinstitutet och UNHCR avtalade om projektsamarbete

Hankens forskningsinstitut inom humanitär logistik, HUMLOG Institute, har slutit avtal om projektpartnerskap om utbildning inom logistik.

UNHCR utökar sitt fortbildningsutbud med mera möjligheter till distansstudier. På det här sättet vill man förbättra personalens möjligheter att delta i vidareutbildning på distans och samtidigt minska kostnaderna för att utbilda den världsomfattande personalen..

Under hösten 2016 kommer HUMLOG Institute att leverera tre online-moduler på temat logistik (Supply Chain Management) till FN:s flyktingorganisation UNHCRs digitala inlärningsplattform inom Supply Chain Management Certification Program. I och med avtalet blir Hanken UNHCRs partner i att utveckla utbildningsmaterial inom logistik.

-Detta är en stor ära och vi är stolta över att få axla detta uppdrag, säger HUMLOG-institutets direktör Ira Haavisto.

Sedan 1950 har UNHCR stått inför flera kriser på olika kontinenter och hjälpt flyktingar, asylsökande, tvångsförflyttade och statslösa människor, varav många inte har någon kvar att vända sig till.

UNHCR bidrar till att rädda liv och bygga en bättre framtid för miljontals människor som har blivit tvungna att lämna sina hem. 

Mera information:
Ira Haavisto
E-post: ira.haavisto@hanken.fi
Tel: 040 735 2761