| 28.10.2016

Kurser i Office365, Yammer, Skype, Onedrive, Outlook, OneNote...

Vi ordnar kurser i Office365, Office2016 och Windows 10 i november-december

Nästa alla i personalen har nu övergått till Office365 för sin e-post och samtidigt fått Office2016 installerat på sin dator.

anmal_dig_har_-_register_here.jpg

Därför ordnar vi nu en kurser för att du som användare skall få full nytta av alla nya möjligheter. Och förstå skillnaden mellan office2016 och office365 när du behöver.Har du inte Office2016 ta kontakt med help@hanken.fiOffice365 är så mycket mer än bara e-post -

  • OneDrive för filer i molnet, Yammer för diskussioner i olika grupper,
  • Skype för videomöten, handledning och chat,
  • OneNote för att hantera anteckningar och
  • molnversioner av Word, Excel och Powerpoint  dvs du kan sköta viss fileditering även om du inte har word, excel o Powerpoint isntallerat på den dator du just då jobbar med.

Allt detta ger möjlighet till helt nya sätt att jobba både inom administrationen och forskningen och undervisningen, både bland personal och studenter.Alla lärardatorer, och alla nya datorer som skaffas till Hanken får operativsystemet Windows 10. Därför finns också en kort intro till Windows 10 som del av den första rekommenderade kursen. I övrig handlar kursen om Office365 och allmän intro till programmen där, samt det gemensamma nya i Office2016 - kursen rekommenderas för alla!Länken till anmälningsformuläret syns ovan - klicka på den gråa rutan.Kursdagarna och preliminärt innehåll syns nedan. Alla sex kursernas innehåll syns i pdf-filen nedan.

Office365 och Office2016 kurser på Hankenkursbild.pngKurslärare är Boris Isaksson från TieturiFör frågor, kontakta help@hanken.fi