| 18.06.2018

Hankens årsberättelse 2017 publicerad

Hanken Svenska handelshögskolans årsberättelse 2017 finns nu tillgänglig elektroniskt via Hankens webbplats. Årsberättelsen erbjuder dig en översikt över höjdpunkterna i vår verksamhet under fjolåret.

Året 2017 bekräftade på många sätt Hankens position som en internationellt konkurrenskraftig handelshögskola. Hanken fick fortsatt förtroende för sin verksamhet då vi innan jul förnyade den internationella kvalitetsstämpeln EQUIS, som nu dessutom gäller i fem år. Utöver detta fick vår forskning internationell erkänsla då den rankades som femte bäst i världen gällande citationsfrekvens och sampublikationer i U-Multirank, för andra gången i följd.

Hanken fortsätter att vara en attraktiv studieplats för motiverade, ambitiösa och internationellt inriktade studenter. Vi har ytterligare stärkt våra band till företagsvärlden genom det nya initiativet Hanken International Talent, som kombinerar våra internationella studenter med företag i Finland. Vi är dessutom stolta över våra engagerade alumner, som med en fantastisk insats gjorde vår medelinsamlingskampanj till en succé.

Läs den svenska elektroniska årsberättelsen här.
Om du vill ha årsberättelsen i tryckt format, kontakta info@hanken.fi
Vi svarar även gärna på frågor.