Hanken Network Day

hnd
Årets största nätverksevenemang på Hanken!

När? 22.09.2022
Var? TBA

Hanken Network Day är ett forum för nätverkande bland Hankens studenter, och representanter från medverkande företag. Dagen ordnas varje år på Hanken i samarbete med Svenska Handelshögskolans Studentkår (SHS). År 2022 ordnas Hanken Network Day för den tolfte gången.        

Dagen är ett ypperligt tillfälle för studenter att lära känna olika karriärmöjligheter, samt knyta den första kontakten till intressanta företag. För företagen är det en chans att göra ett gott intryck på möjliga framtida kolleger.

Frågor?
Tveka inte att kontakta Karriärtjänster på careerservices@hanken.fi om du har några som helst frågor!

Delta i Hanken Network Day som utställare!
 

Hanken Partners, Hanken Business Lab Partners
Anmälan för Hankens officiella partners och nuvarande Hanken Business Lab -företag

SHS Partners
Anmälan för officiella partners av studentkåren (SHS). Ifall ni också är Hankens partners så kan ni vänligen anmäla er via länken ovan.

Andra företag
Deltagaravgift: 1500€ + moms.
Alla företag som inte är Hankens officiella partners, Hanken Business Lab Partners eller SHS Partners.

Startups
Deltagaravgift: 150€ + moms.
Företag som passar in på EU:s definition på Micro SME. Dessa företag får utställa på den s.k. Startup Balcony ovanför huvudmässan. Max. 2 representanter/startup. 
 

I priset ingår

  • Ett virtuellt "stand" på den virtuella karriärmässeportalen Jobteaser
  • Företagets logo på evenemangssidan på webben
  • En post på Hankens Instagram stories i samband med evenemanget
  • Deltagande i one on one Meet&Greets med studenter
  • Deltagande i one on one CV/LinkedIn Check-Ins med studenter
  • Deltagande i företagspresentation

Information om aktiviteterna

Meet & Greets
Meet & Greets är ett informelt sätt att träffa Hankenstudenter och diskutera ert företag och jobba på er employer branding. Under en Meet&Greet session (1 eller 2 timmar) kommer du att få träffa fyra till åtta studenter à 15 minuter under ett one on one möte. Ni kan välja ifall ni vill vara med i en eller två timmar. Vi meddelar om den exakta tidpunkten på er(a) Meet&Greets närmare evenemanget.

CV/LinkedIn Check-Ins
Träffa våra studenter på CV/LinkedIn Check-Ins under dagen. Rekryteringsspecialister på ert företag får möjligheten att kommentera på studenternas CV, ansökningsbrev och LinkedIn profiler och hjälpa dem att utveckla dem vidare. Det är ett ypperligt tillfälle för er att stärka er employer branding och träffa möjliga framtida kolleger! Tidsslotterna är 20 minuter per student och varje företag kommer att ha 1 eller 2 timmar, dvs. träffa 3-6 studenter. Ni kan välja ifall ni vill vara med i en eller två timmar. 
 

Tips för deltagande företag

  • Gör dig själv märkt: tänk på hur du kan få ditt företag att stå ut bland de andra. Både visuellt och genom ert budskap.
  • Ert budskap: varför är det viktigt för Hankeiter att besöka just er företagssida och just idag? Vad får de av mötet som de inte skulle få annanstans? Kanske de kan träffa någon viktig person på ert företag? Sprid budskapet!
  • Kommunicera på sociala median: använd er gratis Instagram stories post på Hankens officiella Instagram-kanal @hankenofficial. Använd denna plattform för att berätta om ert budskap och varför det är viktigt att besöka ert virtuella stand! Kom också ihåg att använda era egna sociala mediekanaler och vår hashtag #HND21.
  • Tänk långsiktigt: fastän ditt företag just nu rekryterar endast magisterstudenter för kommande Trainee-program så är det också ytterst viktigt att bygga ert företagsbrand bland våra yngre studenter. Det blir mycket lättare att rekrytera dem om några år ifall de redan vet vem ni är!

Dela din dag

Vi uppmuntrar dig att dela din dag via hashtaggen #HND22
 

Ifall du är företagsrepresentant och har frågor angående evenemanget så får du väldigt gärna kontakta oss på corporaterelations@hanken.fi. Studenter kan kontakta careerservices@hanken.fi

Allmän info

Tid: 22.09.2022
Mässan: TBA
 

Din JobTeaser profil

Du kan skapa din JobTeaser profil enkelt HÄR. Du loggar alltså in med dina vanliga Hanken lösenord.
Ifall du behöver instruktioner, kan du kolla på en kort video här. 

Program

Kl. 10.00 Keynote tal: TBA
Kl. 11.00 Mässan börjar
CV/LinkedIn Check-Ins, Meet&Greets och företagspresentationer börjar
Kl. 14.00 Mässan slutar

Aktiviter

Keynote
TBA
 

Meet&Greets
Meet & Greets är ett informelt sätt att träffa företagen på mässan och diskutera företaget och karriärmöjligheterna där. Träffen är som en kort diskussion på en mässmonter! De 15 minuter långa one on one sessionerna kan du boka i förväg i början av september.

CV/LinkedIn Check-Ins
Träffa företagen på CV/LinkedIn Check-Ins under dagen. Rekryteringsspecialister på företag kommenterar på din CV, ansökningsbrev och LinkedIn profiler och hjälper dig att utveckla dem vidare. Det är ett ypperligt tillfälle för er att nätverka och träffa möjliga framtida kolleger! Tidsslotterna är 20 minuter per student och du kommer att kunna boka dem i början av september.

Företagspresentationer
Under de 20 minuter långa företagspresentationerna under dahen kommer du att ha möjligheten att höra mer om de deltagande företagen och karriärmöjligheter hos dem. Missa inte denna chans!

Dela din dag

Vi uppmuntrar dig att dela din dag via hashtaggen #HND23

Frågor?

Ifall du har frågor angående evenemanget så får du väldigt gärna kontakta oss på careerservices@hanken.fi