| 07.01.2014

Rektor delade ut högskolans medalj

Under Hankens traditionella julkaffe den 19 december uppmärksammade rektor Eva Liljeblom högskolans personal genom att dela ut medaljer, förtjänsttecken och premieringar.

Högskolans medalj i silver tilldelades professor Lars-Johan Lindqvist som erkänsla för hans långvariga arbete högskolan till fromma. Professor Lindqvist har även blivit tilldelad Kommendörstecknet av Finlands lejons orden av Republikens President som erkänsla för hans betydande insatser för och uppdrag inom högskolan.

Rektor uppmärksammade även lektor Ulla Ladau-Harjulin som blivit tilldelat Riddartecknet av Finlands Vita Ros orden, som beviljats av Republikens president som ett erkännande för hennes närmare 40 år av insatser för utvecklingen och moderniseringen av undervisningen i engelska på Hanken och även internationellt.

I tillägg till utdelandet av medaljerna och förtjänsttecknen premierade rektor kamrer Henrik Damström för ett långvarigt, noggrant och effektivt arbete inom Hankens ekonomiadministration. Lektor Nikodemus Solitander och universitetslektor Martin Fougére premierades för sina insatser i utvecklingen av högskolans undervisning.