| 30.05.2023

Nytt nummer av Magasinet Hanken!

Magasinet Hanken 2023
Vill du ha koll på vad som händer på Hanken? Läs då Magasinet Hanken som lyfter fram ny forskning och aktuella studiefrågor.

Hanken utbildar ansvarsfulla experter för den globala ekonomin och svarar på ekonomiska och samhälleliga utmaningar på ett innovativt och ansvarsfullt sätt. I Magasinet Hanken kan du läsa mer om hur vi arbetar mot de målen.

I årets magasin ingår bland annat intervjuer med Hankens rektor Ingmar Björkman samt Hankenalumnen och proffsfotbollsspelaren Emma Koivisto. Läs också om Hankens nya kandidatprogram på engelska, om vad högskolan gör för att integrera utländska studenter i det finska samhället och om professor Bengt Holmströms tankar om den digitala finansvärlden.

I magasinet berättar vi hur Hanken Venture Studio stöder nya entreprenörer, hur vd:ars jobbmöjligheter kan vara produktiva för företag och hur framtidens hybrida arbetsplats formas. Andra frågor som lyfts fram är hur börsbolagen kan öka andelen kvinnor i styrelserna, hur vi kan uppnå en hållbar välfärd och vilka hot och möjligheter artificiell intelligens har på marknadsföring.

I magasinet ingår också debattartiklar, kolumner, boktips och doktorsavhandlingar.

Magasinet Hanken utkommer en gång per år och innehåller artiklar på både svenska och engelska. Om du vill prenumerera på magasinet nästa år eller uppdatera dina kontaktuppgifter hittar du mer information här:
Magasinet Hanken  Opens in new window

Läs magasinet digitalt som pdf eller på Issuu: