| 08.05.2014

Nya vindar blåser i IB Bokhandel

I slutet av 2013 tog Jannika Österberg över som butikschef på IB, bokhandeln i bottenvåningen av Hankens huvudbyggnad i Helsingfors, styrd av styrelsen för Oy Casa Security Ab. Österberg studerar företagsledning och organisation vid Hanken och är sedan studietiden bekant med bokhandeln.

I och med IB:s nya butikschef sker en del förändringar i bokhandeln. Bokhandels utbud blir mer flexibelt, baserat på vad som efterfrågas av personal och studerande. Även beställningsmöjligheterna av produkter som inte finns fysiskt i bokhandeln breddas. Beställningsvaror levereras oftast inom en vecka, ibland så snabbt som till följande dag.

- Många i Hankens personal är bekanta med IB och dess produkter och delar gärna med sig av tankar och sådant som är på kommande - vilket alltid är välkommet, säger Österberg. - Nu finns det goda möjligheter att påverka IB:s sortiment, genom att berätta vad man vill ha.

Vid brådskande behov av produkter utanför IB:s öppettider är det möjligt för personalen att tillfälligt låna en nyckeln till IB. Nyckeln kan lånas i receptionen och i dessa undantagsfall ska inköpen skrivas ned i häftet intill kassaapparaten, märkt "Skuldlista".

- Utöver vårt vanliga utbud bestående av studiematerial, utskrifts- och kopieringstjänster, kontorsmaterial, kuvert, mappar, häften och mycket annat hjälper vi även gärna personalen med privata printjobb, såsom sånghäften, programblad och menykort inför sommarens festligheter, tipsar Österberg och hälsar välkommen till IB.

IB:s öppettider:
Normala öppettider mån-tors kl. 10-16.30, fre kl. 10-13
Fr.o.m. 19.5 mån-tors kl. 10-15, fre kl. 10-13
28.6-3.8 stängt
Fr.o.m. 4.8 mån-tors kl. 10-15, fre kl. 10-13

Tfn: 09 431 33 387
E-post: ib(at)hanken.fi
IB på Facebook Opens in new window , där bl.a. nyinkomna produkter och avvikande öppettider kommuniceras.

Vasa Campus bokhandel finns i aulan och har öppet under lunchtid (mån-tis 12-12.30) och eftermiddagar (ons-tors 14-14.30).