| 02.05.2018

Medalj för satsningar inom vetenskap och entreprenörskap

Rektor Karen Spens och direktören för Hanken Business Lab Markus Wartiovaara tilldelades en minnesmedalj från den slovakiska stiftelsen Professor Stefan Kassay Foundation for Science and Education den 30 april 2018.

Slovakiens ambassadör i Finland och Estland, Tibor Králik, överräckte medaljen som erkänsla för Spens och Wartiovaaras värdefulla insatser inom vetenskap och entreprenörskap.

Stiftelsen Professor Štefan Kassay Foundation for Science and Education grundades år 2002. Dess huvuduppgift är att främja vetenskap speciellt genom att publicera vetenskapliga verk skrivna av framstående slovakiska författare. Medaljen tilldelas personer som är aktiva inom vetenskap och utbildning, som stöder kontakten mellan vetenskap och företagsamhet eller som bidrar till att sprida slovakiska publikationer utomlands.

- Vi är väldigt tacksamma för den här utmärkelsen. Den sporrar oss att fortsätta arbeta för att tillämpa vetenskap i praktiken. Vi kommer att fortsätta utveckla nya former av partnerskap i Slovakien och också globalt, säger Markus Wartiovaara.

 

Stefan Kassay-medalj