| 15.06.2018

Anja Hongelin ny jurist på Hanken

Anja Hongelin är Hankens nya jurist fr.o.m. 4.6.2018 och fungerar som juridiskt stöd för Hankens personal. Anja har både en juristexamen och en kandidatexamen i nordiska språk från Helsingfors universitet.

Man kan kontakta henne i juridiska ärenden, t.ex. gällande juridisk granskning av projekt- och samarbetsavtal, offentliga upphandlingar, arbetsrättsliga ärenden och förvaltningsrättsliga ärenden. Hennes målsättning är att också så småningom utveckla Hankens juridiska verksamhet gällande t.ex. avtals- och upphandlingspraxis.

Hon har tidigare jobbat som upphandlingsexpert på konsultföretaget PTCServices Ab, som Åbo Akademis jurist och på personalavdelningen på det nordiska patentföretaget Zacco GmbH i München i Tyskland.

Anja Hongelin är Hankens nya jurist.

Anja har sina rötter i Nyland, men som barn bodde hon i Nagu, och trivs fortfarande under sommarhalvåret allra bäst i Åbolands skärgård och på sommarstugan i Korpo. Hon gillar att åka skidor i de österrikiska eller italienska alperna och att varva ner med hjälp av yoga. Tidigare sysslade hon aktivt med ridsport och hade egna hästar under många år och tävlade aktivt i hoppning.
Anja jobbar heltid på Hanken och finns i Helsingfors på andra våningen bredvid rektors assistent.Anja Hongelin
Tfn 040 7316 397
anja.hongelin@hanken.fi