| 29.05.2024

Magasinet Hanken 2024 har publicerats!

Flera exemplar av Magasinet Hanken på rad
Vill du ha koll på vad som händer på Hanken? Läs då Magasinet Hanken som lyfter fram ny forskning och aktuella studiefrågor.

I årets magasin ingår bland annat artiklar om våra prominenta gäster från Sverige, kronprinsessan Victoria, prins Daniel och statsminister Ulf Kristersson. Läs också om Hankens nya strategi För ett internationellt Finland och en hållbar värld, om våra framgångar i internationella rankningar och om hur allt fler söker till Hanken.

I magasinet berättar vi hur Hanken är med och boostar Finlands rymdekonomi, på vilket sätt transportnäten i Europa ska göras mer hållbara och om hur börsbolag borde ta barns rättigheter i beaktande. Läs också om varför människor inte ska låta AI bestämma, hur företaget Moomin Characters leds med hjälp av generositet och varför det lönar sig att delta i Hankens populära mentorskapsprogram.

I magasinet ingår dessutom debattartiklar, kolumner, boktips och doktorsavhandlingar.

Magasinet Hanken utkommer en gång per år och innehåller artiklar på både svenska och engelska. Om du vill prenumerera på magasinet nästa år eller uppdatera dina kontaktuppgifter hittar du mer information här:
Magasinet Hanken

Läs senaste numret här som pdf eller på Issuu: