| 17.09.2018

Hankens Executive MBA integreras med Hanken & SSE Executive Education

Det trippelackrediterade (AMBA, AACSB, EQUIS) Hanken Executive MBA-programmet är sedan början av september en integrerad del av Hanken & SSE Executive Education.

-Integrationen av Hanken EMBA programmet breddar vårt utbud och stärker vår position som en topp-rankad leverantör av ledarskapsprogram i Norden, säger Marc Hinnenberg, VD för Hanken & SSE Executive Education.
 
Hanken EMBA är ett omfattande och givande professionellt och personligt utvecklingsprogram för erfarna företagsledare, chefer och entreprenörer. Deltagarna har väldigt olika professionella och nationella bakgrunder och representerar olika industrier.-Programmets integration med Hanken & SSE kommer att föra med sig många synergier som underlättar den kontinuerliga utvecklingen av programmet, säger Henrich Nyman, direktör för Hanken EMBA programmet.
 
-Koncentrationen av ledarskapsutbildningen i Helsingfors ger Hanken en möjlighet att utveckla ett ännu bättre och unikt, internationellt ackrediterat EMBA program. Ett program som utnyttjar digitala lösningar och fakultet inte enbart från Hanken och Stockholms handelshögskola, utan även andra partners, säger Karen Spens rektor för Hanken.Ansökan till programmet som startar 2019 är nu öppen, detaljer och ansökningsinstruktioner finns på följande länk: https://hsseexed.com/eMBAapply
 
 
Mera information:
Marc Hinnenberg
VD
Hanken & SSE Executive Education
marc.hinnenberg@hankensse.fi
+358 40 515 7710
 Om Hanken & SSE Executive Education
Hanken & SSE Executive Education är den ledande leverantören av ledaskapsutbildning, rankad #1 i Norra Europa och #21 globalt av the Financial Times via SSE. Vi grundades 2005 och vi kombinerar styrkorna av två internationellt ackrediterade Nordiska handelshögskolor – Hanken Svenska handelshögskolan i Finland och Handelshögskolan i Stockholm (SSE) i Sverige. För mera information, besök www.hankensse.fi