| 11.05.2020

Hanken & SSE toppar fortsättningsvis Financial Times ranking i Nordeuropa som en del av SSE

Hanken & SSE Executive Education, som en del av Stockholm School of Economics (SSE), är fortfarande den bästa nordiska leverantören av ledarskapsutbildning enligt rankingen år 2020

Tidningen Financial Times rankar årligen de bästa leverantörerna av ledarskapsutbildning runtom i världen. Hanken & SSE tog del i rankingen som Handelshögskolans i Stockholm (SSE) samarbetsföretag med Hanken i Finland. SSE bibehåller sin position som toppleverantör av ledarskapsutbildning i Nordeuropa i alla kategorier. I den kombinerade rankingen är SSE i år på plats 19 av 50 toppleverantörer globalt, och landar på plats 17 av de 75 rankade i kategorin för öppna program och plats 30 av 85 rankade skolor i kategorin för skräddarsydda program.

– Vi är väldigt stolta över att vi som en Nordisk leverantör kan uppnå så fantastiska resultat tillsammans med hela teamet vid Handelshögskolan i Stockholm (SSE) runtom i Norden och Baltikum, säger Marc Hinnenberg, VD för Hanken & SSE Executive Education. Det är avgörande för oss att förbli konkurrenskraftiga i att erbjuda akademiskt kunnande och businessexpertis för att kunna stöda våra kunder med deras målsättningar på bästa möjliga sätt.”

Financial Times rangordnar de bästa ledarskapsutbildningarna globalt genom att ranka de 75 bästa öppna och 85 skräddarsydda programmen och en kombination av dessa två för att få de 50 bästa leverantörerna av ledarskapsutbildning globalt. Rankingen baserar sig på deltagar- och kundbelåtenhet, mångfalden bland deltagare och akademisk personal samt leverantörens internationella räckvidd. Läs mera om Financial Times Executive Education rankingar på Financial Times webbsida här.

 

Mera information

Marc Hinnenberg
VD
Hanken & SSE Executive Education
Marc.Hinnenberg@hankensse.fi
+358 40 515 7710

 

Om Hanken & SSE Executive Education

Hanken & SSE Executive Education levererar ledarskapsutbildning globalt genom sitt breda SSE nätverk i Norden och Baltikum. Hanken & SSE Executive Education grundades år 2005 i Helsingfors och är samägt av två ledande handelshögskolor Hanken Svenska Handelshögskolan och Handelshögskolan i Stockholm.