| 03.06.2019

Hanken & SSE fortsätter i toppen på Financial Times ranking i Nordeuropa

Hanken & SSE Executive Education, som en del av Stockholm School of Economics (SSE), är fortfarande den bästa nordiska leverantören av ledarskapsutbildning enligt rankingen för år 2019.

Tidningen Financial Times rankar årligen de bästa leverantörerna av ledarskapsutbildning i världen. Hanken & SSE tog del i rankingen som Handelshögskolans i Stockholm (SSE) samarbetsföretag i Finland. SSE bibehåller sin position som toppleverantör av ledarskapsutbildning i Nordeuropa i alla kategorier. I den kombinerade rankingen klättrar SSE i år till plats 16 av 50 toppleverantörer globalt, och landar på plats 18 i kategorin för det öppna programmet och plats 25 av 80 rankade skolor i kategorin för skräddarsydda program.

– Vi är stolta över att vårt kombinerade utbud av nordiskt kunnande och expertis inom affärsvärlden är konkurrenskraftigt på global nivå, säger Marc Hinnenberg, VD för Hanken & SSE Executive Education. Det blir allt viktigare med nya insikter genom kontinuerligt lärande både ur ett företagsperspektiv men också för att vara en socialt signifikant arbetsgivare.Financial Times rangordnar de bästa ledarskapsutbildningarna globalt genom att ranka de 80 bästa öppna och skräddarsydda programmen och en kombination av dessa två för att få de 50 bästa leverantörerna av ledarskapsutbildning globalt. Rankingen baserar sig på deltagar- och kundbelåtenhet, mångfalden bland deltagare och akademisk personal samt leverantörens internationella räckvidd.Läs mera om Financial Times Executive Education rankingar på Financial Times webbsida.Mera information:
Marc Hinnenberg
VD
Hanken & SSE Executive Education
marc.hinnenberg@hankensse.fi
+358 40 515 7710