| 14.05.2018

Hanken & SSE fortsätter i toppen på Financial Times ranking i Nordeuropa

Hanken & SSE Executive Education, som en del av Stockholm School of Economics (SSE), är fortfarande den bästa nordiska leverantören av ledarskapsutbildning.

Tidningen Financial Times rankar årligen de bästa leverantörerna av ledarskapsutbildning i världen. Hanken & SSE Executive Education tog del i rankingen som SSE:s samarbetsföretag i Finland. SSE bibehåller sin position i rankingen som toppleverantör av ledarskapsutbildning i Nordeuropa i alla kategorier. I den kombinerade rankingen klättrar SSE i år fem placeringar upp till 21 av 50 toppleverantörer globalt.

Financial Times rangordnar de bästa ledarskapsutbildningarna globalt genom att ranka de 80 bästa öppna programmen, de 90 bästa skräddarsydda programmen och en kombination av dessa två rankingarna för att få de 50 bästa leverantörerna av ledarskapsutbildning globalt. Rankingen baserar sig på deltagar- och kundbelåtenhet, mångfalden bland deltagare och akademisk personal samt leverantörens internationella räckvidd.

-Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett nordiskt kunnande till våra kunder på global nivå, i en allt hårdare konkurrens, säger Marc Hinnenberg, VD för Hanken & SSE Executive Education. Det finns ett stort värde i att stöda våra kunders strategiska utveckling genom att kombinera t.ex. svensk marknadsföringsexpertis med design och teknologiskt toppkunnande i Finland, fortsätter Hinnenberg.

Läs mera om rankingen på Financial Times webbsida.Mera information:
Marc Hinnenberg
VD
Hanken & SSE Executive Education
Marc.Hinnenberg@hankensse.fi
+358 40 515 7710Om Hanken & SSE Executive Education
Hanken & SSE Executive Education levererar ledarskapsutbildning globalt genom sitt breda SSE nätverk i Norden och Baltikum. Hanken & SSE Executive Education grundades år 2005 i Helsingfors och är samägt av två ledande handelshögskolor Hanken Svenska Handelshögskolan och Handelshögskolan i Stockholm.