| 23.05.2022

Financial Times-ranking: Hanken & SSE fortfarande nummer ett i Nordeuropa som en del av SSE

Enligt Financial Times ranking är Hanken & SSE Executive Education fortfarande den bästa nordiska leverantören av ledarskapsutbildning i alla kategorier som en del av Stockholm School of Economics (SSE).

Hanken & SSE deltar i rankingen som Handelshögskolans i Stockholm (SSE) samföretag med Hanken i Finland. Av de tusentals leverantörer fortsätter Handelshögskolan i Stockholm (SSE) att behålla sin position som den främsta leverantören av ledarskapsutbildning i norra Europa i alla kategorier och klättrar i den globala rankingen till position 15. I kategorin för öppna program ligger SSE på plats 10 och på plats 25 i kategorin för skräddarsydda program. 

– Vi kunde inte vara stoltare över hela vårt team på Handelshögskolan i Stockholm i Norden och Baltikum. FT fortsätter att ranka våra program högt. Det betyder att vårt sätt att kombinera akademisk expertkompetens och de senaste insikterna från affärsvärlden stöder våra kunder i deras strategiska förnyelse, säger Marc Hinnenberg, VD för Hanken & SSE Executive Education. 

Om Financial Times rankingen 

Financial Times rangordnar de bästa ledarskapsutbildningarna globalt genom att ranka de 65 bästa öppna och 70 skräddarsydda programmen och en kombination av dessa två för att få de 50 bästa leverantörerna av ledarskapsutbildning globalt. Rankingen baserar sig på deltagar- och kundbelåtenhet, mångfalden bland deltagare och akademisk personal, nya färdigheter och kunskap samt leverantörens internationella räckvidd.