| 07.04.2017

Avslutande seminarium kring auditeringen av Hankens kvalitetssystem

Hankens personal samt representanter för studentkåren är varmt välkomna att delta i ett avslutade seminarium kring auditeringen av Hankens kvalitetssystem. Seminariet äger rum den 23 maj med en session på förmiddagen och en på eftermiddagen.

Sessionerna ordnas tisdag 23.5 i rum 411 I Helsingfors med live stream till rum Auditorium i Vasa. Bägge sessioner hålls på engelska.

10.00—11.00 Översikt av och discussion kring auditeringsresultatet

Under förmiddagssessionen presenterar auditeringsgruppens ordförande Jacques Lanarès auditeringsresultaten och kommer att ge förslag till Hanken kan arbeta vidare med att utveckla och förbättra sina aktiviteter inom kvalitetshantering.

Ytterligare kommer Mirella Nordblad, Senior Advisor vid NCU att överräcka ett auditeringscertifikat åt Hanken.

12.30—14.00 Öppet seminarium: Användning av Hankens Assurance of Learning (AoL) process i kvalitetshantering i utbildningen

Under eftermiddagsseminariet delar Hanken med sig av sina erfarenheter av att planera och tillämpa Assurance of Learning ramverket och processen på kvalitetshantering i utbildningen. Hanken kommer också att presentera hur systemet har skapat processer som gynnar såväl utexaminerade, studerande, lärare, externa intressegrupper och organisationen som helhet.

Eftermiddagssessionen är öppen för Hankens personal, studerande samt personer inom finländska universitet som arbetar med frågor kring kvalitetshantering.