| 29.09.2017

Välmående på Hanken!

Höstens arbetsklimatundersökning, må bra-aktiviteter, UniSport och Smartum-sedlar.

Nu är det aktuellt med arbetsklimatundersökning för anställda lärare, forskare och administrativ personal. På måndag 2.10 kommer de att få e-post med mer information om undersökningen. Det är ytterst viktigt att delta, eftersom vi med hjälp av svaren följer upp välmåendet och trivseln på Hanken. Tidigare år har resultaten bl.a. lett till satsningar på ergonomiska arbetsbord och modellen för tidigt ingripande. Uppmuntra gärna även dina kolleger att delta!

Doktorander deltar i en egen klimatundersökning lite senare på hösten. Där ingår frågor om forskarstudier, handledning med mera.

Det finns ännu några platser kvar till onsdagens (4.10) guidade rundvandring på utställningen ARS17 på Kiasma. Läs hela nyheten här, och anmäl dig till evenemanget via blanketten här.

Det finns också biljetter kvar till teaterpjäsen Kim, Lekka & Namwaan på Teatteri Jurkka den 9 november. Du hittar nyheten här, och anmälningsblanketten här.

Du har väl inte missat att månadsanställda som jobbar minst 50 % vid Hanken i Helsingfors får köpa UniSports träningskort till ett subventionerat pris. Intyget, som behövs för att få köpa träningskortet billigare, beställer du här. Under Må bra-verksamhet i Helsingfors hittar du prislista och mer information om träningskortet.

De som inte redan på våren beställde höstens Smartum-sedlar ska beställa dem senast 31.10. Heltidsanställda får max 6 st./termin, deltidsanställda får max 3 st./termin. Mer information om Smartum-sedlarna hittar du under Välmående. Beställ dina sedlar via eBlankett.

Fråga gärna personalarenden@hanken.fi om du undrar över något.