| 28.04.2017

Nya Hankencyklar

Låna en Hankencykel för kortare möten och ärenden utanför Hanken. Hanken har skaffat 2 cyklar till Helsingfors och en till Vasa som personalen kan låna över dagen för möten.

Cyklarna är till för alla i personalen och kan vid behov bokas på förhand. Tanken är att man får låna cykeln under en dag och att den alltid returneras till Hanken på kvällen.

I Helsingfors har cyklarna egna elektroniska kalendrar. Du bokar en cykel genom att boka ett möte med den. Adressen för cykel 1 är bike1@hanken.fi  och för cykel 2 bike2@hanken.fi. Om du är obekant med hankens elektroniska kalender hittar du här anvisningar för elektroniska kalendrar. I Vasa har cykeln en egen bokningskalender i vaktmästeriet där man får skriva in sin tid.

Då du ska använda cykeln hämtar du ut nycklarna och hjälm i växeln i Helsingfors. Själva cyklarna finns parkerade på innergården i Helsingfors. I Vasa hänger nyckeln på väggen i vaktmästeriet.

HankenGREEN tog initiativet till att införskaffa cyklarna för att främja Green Office-tänket och för att uppmuntra personalen till att röra på sig.

Vänligen kontakta hankengreen@hanken.fi för mera information.

Tags