| 28.06.2016

Hankens årsberättelse 2015 publicerad

Hanken Svenska handelshögskolans årsberättelse 2015 finns nu att läsa på både svenska och engelska – elektroniskt via Hankens webbplats samt i tryckt format. Årsberättelsen erbjuder dig en översikt över höjdpunkterna i vår verksamhet under fjolåret.

Året 2015 bekräftade på många sätt Hankens position som en internationellt konkurrenskraftig handelshögskola. Att vi uppnådde status som trippelackrediterad handelshögskola och listades på Financial Times rankinglista är inte endast ett tecken på den höga kvalitet Hankens forskning och utbildning håller utan stärker även vårt varumärke.

Våra forskare är både produktiva och har hög genomslagskraft, Hanken fortsätter vara en attraktiv studieplats för motiverade, ambitiösa och internationellt inriktade studerande, och företagsvärlden visar ett ökat intresse för våra aktiviteter. Tecken på det sista är våra engagerade alumner, vårt växande partnerprogram, och den hittills framgångsrika medelinsamlingskampanjen. Vi är dessutom stolta över vår roll som förespråkare av socialt ansvar i alla våra aktiviteter.

Läs den svenska elektroniska årsberättelsen här: https://www.hanken.fi/sv/om-hanken/det-har-ar-hanken/hankens-arsberattelser-och-bokslut
Läs den engelska elektroniska årsberättelsen här: https://www.hanken.fi/en/about-hanken/hanken/hankens-annual-reports-and-financial-statements?language=en

Vid frågor, skicka gärna e-post till info@hanken.fi.