| 21.03.2017

Hanken Executive MBA 19 har startat

Det 19:e Hanken EMBA programmet har startat med 21 deltagare som hade sin första modul den 8-10 mars. Modulen faciliterades av Pernilla Gripenberg kring ledarskapsutveckling och av Patrick Furu kring strategiskt tänkande.

De 21 deltagarna arbetar inom flera industrier; så som handeln, skogsindustrin, finanssektorn, IT, rederibranschen, fastighetsbranschen och design. Deltagarna har utbildning inom bl.a. juridik, arkitektur, ekonomi, sjöfart, politik, kultur och teknik.Gruppen representeras av fyra olika nationaliteter. Finska och svenska är de vanligaste modersmålen.Tre av deltagarna är bosatta utomlands.

I genomsnitt är deltagarna 42 år gamla och har 17-års arbetserfarenhet. 29 % av dem består av kvinnor. Deltagarnas genomsnittliga ålder, kvinnornas andel i programmet och deltagarnas år arbetserfarenhet har ökat jämfört med tidigare år. Också Hanken har en deltagare i gruppen, Nina Olin, Direktör för externa relationer och kommunikation.

Nästa modul arrangeras den 29-31 mars och kommer att behandla affärsstatistik med Rickard Sandberg och kommunikationsfärdigheter med Lola Martinez.

Hanken EMBA har nu två pågående Executive MBA program; gruppen EMBA18 som startade sina studier i mars ifjol samt EMBA 19 som startade i år.

Om du vill veta mer om programmet, besök då www.hanken.fi/mba eller kontakta EMBA direktör Henrich Nyman (henrich.nyman@hanken.fi, 040 3521 481).

Tags