| 30.01.2017

Hanken Business Lab – Stugan i Vasa öppnar

Tisdagen den 31 januari slås dörrarna upp till Hanken Business Lab – Stugan vid Hanken i Vasa. Hanken Business Lab är en plattform för studerande, alumner och övriga partners med intresse för företagande.

Stugan erbjuder en modern och inspirerande miljö med rådgivning och coachning för aspirerande företagare så att företagsidén kan växa sig starkare och utvecklas i riktning mot förverkligande. I Stugan har företagen möjlighet att mötas, arbeta och utveckla sin verksamhet. Tillsammans med Hanken New Ventures start up-program kan erbjuds företagarna  ett omfattande kontaktnät av experter, samarbetspartners och finansiärer.Som Stugans mentor har Hanken utnämnt Nina Ingves. Hon är själv entreprenör och ägare av företaget Edite Ab och har under många år jobbat med företagsrådgivning och coachning för både blivande och etablerade företagare.

-Intresset för entreprenörskap fortsätter att öka bland unga, också bland Hankens studerande. I Vasa har Hanken under flera år kunnat erbjuda sina studerande ett startup-program, Hanken New Ventures, och nu vill vi stärka och utveckla inkubatorverksamheten ytterligare, säger Nina Ingves.Stugan lanseras den 31 januari 2017 på Hanken, Biblioteksgatan 16, Vasa, då man kan bekanta sig med Stugans faciliteter och verksamhet. Under tillställningen kan man också nätverka och träffa Hankens Executive in Residence, Henrik Steinbrecher, som även han kommer att ha en aktiv roll i Stugan. Henrik har en lång karriär som partner på PwC där han ledde deras globala Middle Market och fungerar idag som rådgivare för familjeföretag och deras styrelser samt entreprenörer i Norden.Mera information:Nina Ingves, nina.ingves@hanken.fi, +358 40 67 45 29

 
dsc_0123_resized.jpg
Stugan1.jpg
 
dsc_0137_resized.jpg
 
Stugan3.jpg