| 19.05.2022

Vill du delta i den första ENGAGE.EU-konferensen för forskare i början av karriären?

Engage EU logotyp stor
Den första ENGAGE.EU-konferensen för forskare i början av karriären kommer att hållas vid University of National and World Economys (UNWE) konferenscenter i Sofia 23-24 juni.

Det här är en unik möjlighet för  unga forskare vid Hanken att få veta mer om ENGAGE.EU Opens in new window och att träffa andra forskare i början av karriären från de andra sju universiteten i ENGAGE. EU. Hanken står för kostnaderna för max. 2-3 deltagare. Potentiella deltagare ska först så fort som möjligt kontakta Johanna Lilius (johanna.lilius@hanken.fi) på Hanken.

  • Boka även informationssessionen om ENGAGE.EU i din kalender den 9 juni kl. 11-12 (online). Prorektorerna Sören Kock och Maria Holmlund-Rytkönen kommer att berätta om bakgrunden till European University Initiative och ENGAGE.EU och vad samarbetet betyder för Hanken.

ENGAGE.EU tar fortfarande emot anmälningar till konferensen och vill gärna ha deltagare även från Hanken.
Här hittar du Call for papers: ENGAGE.EU Early-Stage Researchers & Young Scholars Conference. Opens in new window

Tanken med konferensen är att vara ett spin-off-evenemang kopplat till Uppgift 3.3 "Launch ENGAGE.EU networks". Den erbjuder ett brett utbud av ämnen för att olika deltagare ska kunna presentera sina forskningsintressen för ENGAGE-gemenskapen.

Ett seminarium som samlar forskare i början av sina karriärer främjar kommunikationen och det framtida samarbetet mellan denna målgrupp inom alliansen.

Tänk på att:

  • Konferensen kommer att hållas som hybrid – du kan också delta online (om resor inte kan organiseras);
  • deadline för att lämna in en text är slutet av augusti. Innan 3.6 2022 behöver deltagaren bara skicka in en titel, med ett kort sammandrag och förbereda en presentation inför seminariet;
  • det erbjuds olika typer av publiceringsalternativ, allt från konferenshandlingarna från den första ENGAGE.EU-konferensen för ESR-YS.

Cirka. 20 forskare förväntas delta, 2-3 per medlemsuniversitet.

Läs mer om ENGAGE.EU European University på Hankens webbsida Opens in new window eller ENGAGE EU:s webbsida Opens in new window .