| 18.09.2023

Specialarrangemang för studenter kring det kungliga besöket

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel besöker Hanken i Helsingfors på torsdag 21.9.2023 kl.11-12:30. Besöket föranleder en del specialarrangemang för att kunna trygga säkerheten i byggnaden.

Huvudingången vid Arkadiagatan 22 kommer att vara stängd kl. 10-13. Hankenstudenter kan komma in i byggnaden med sin nyckelbricka via sidoingången vid Runebergsgatan. Kom ihåg att ta med ID och studentkort så att du kan legitimera dig vid dörren. Studentkortet kan även visas upp via Frank-appen. Man lämnar byggnaden via samma dörr på Runebergsgatan.  

Om du inte ännu har en nyckelbricka, kan du hämta en i receptionen vid huvudingången senast på onsdag 20.9.2023.

Lämna inte dina tillhörigheter obevakade i Hankens allmänna utrymmen, de kommer annars att städas bort av säkerhetsskäl.

Det är inte tillåtet att släppa in extra gäster (kompisar eller släktingar) i byggnaden.

Receptionen och matsalen är avspärrad under det kungliga besöket, men det finns en extra matsal för studenter och personal i auditorium 210 mellan 11-12.45.

Kungligheterna rör sig i byggnaden under sitt korta besök, så det finns en god chans att få en skymt av dem.  

Hanken Network Day Opens in new window ordnas helt enligt planerna och alla studenter är välkomna att delta i evenemanget som börjar med keynote i festsalen kl. 10.00. Mässan börjar i foajén kl. 11.00.  
 
Undervisningen pågår också som vanligt.  

Eventuella frågor kan riktas till events@hanken.fi

Foto: Mattias Edwall / Kungahuset